Ecstatic Dance Church op Vrijdagavond

Op vrijdagavond, ben je welkom om met ons de vrije dans te dansen. Het is een open avond in een mooi kerkje. De samenstelling van de groep is iedere keer weer anders. Hoewel je vrij bent om te komen wanneer je wilt, delen we graag met je hoe goed het is voor je, om met regelmaat te komen dansen. Je zult dan voelen dat je groeit in je vermogen om expressie te geven wat er in je leeft, je hoofd echt leeg te maken en je lichaam te laten spreken.

Dance Church

September 2017 is het 5e dansjaar dat we op vrijdagavond in de Rafaelkerk in Bloemendaal zijn. Een bijzonder mooi verscholen kerkje, heel dicht bij het station van Bloemendaal. In de straat kan je gratis je auto parkeren. Iedereen die hier voor het eerst binnenwandelt is onder de indruk van de sfeer van deze unieke plek. Het houten dak voelt als een geborgen schip.

Wij verzorgen 3 x per maand op deze plek een heerlijke dansavond. Het kan zijn dat een avond uitvalt door een bijzondere feestdag of weekend. Hou daarom de pagina goed in de gaten.

Ecstatic Dance Church verzorgd door Dansklooster

Afwisselend en in samenwerking creëren Coby en Michael een heerlijke danslijst, meestal zijn ze samen aanwezig voor de begeleiding.

08 september
22 september
06 oktober
20 oktober
03 november
17 november
01 december
15 december

2018
12 januari *19 januari * 26 januari * 9 februari * 23 februari *2 maart * 9 maart * 23 maart * 6 april *13 april * 20 april * 4 mei (onder voorbehoud)11 mei  * 18 mei * 1 juni

 

Live-Jam-Church verzorgd door Mirre - Lijfmuziek

Mirre zit met haar Jam Church in de volgende weken.

15 september
13 oktober
10 november
8 december

Praktische informatie

De deur is open vanaf 19.45 – De dans start om 20.00 – We starten met een warming up – en eindigen meditatief en het geheel duurt maximaal 2 uur. Na afloop, dus rond 22.00 uur,  is er een deelkring en ben je welkom voor een kopje thee met chocola…

Een losse dansavond kost € 15,-
Als je vaker komt is het slim om een strippenkaart te nemen, dat is 6x voor de prijs van 5x
Het is een heel jaar geldig en met een strippenkaart betaal je dan per keer € 12,50.

Per januari gaat de strippenkaart omhoog, een kaart kost nu €75,- en gaat €85,- worden. Een kaart is zowel in Alkmaar als in Bloemendaal geldig.

Voor deze avonden worden op Facebook evenement aangemaakt, blijf op deze manier op de hoogte van de thema’s en in de evenementen delen we vaak ook muzieknummers die tijdens de avond worden gedraaid.

Kom je meedansen laat het Coby dan even weten, dmv een mailtje of een berichtje op Facebook.

Adres : Popellaan 1, Bloemendaal

X