Ecstatic Dance Church in Bloemendaal

September 2017 is het 5e dansjaar dat we op vrijdagavond in de Rafaelkerk in Bloemendaal zijn. Een bijzonder mooi verscholen kerkje, heel dicht bij het station van Bloemendaal. In de straat kan je gratis je auto parkeren. Iedereen die hier voor het eerst binnenwandelt is onder de indruk van de sfeer van deze unieke plek. Het houten dak voelt als een geborgen schip.

Op deze avond ben je welkom om met ons de vrije dans te dansen. Het is een open avond in een mooi kerkje. De samenstelling van de groep is iedere keer weer anders. Hoewel je vrij bent om te komen wanneer je wilt, delen we graag met je hoe goed het is voor je, om met regelmaat te komen dansen. Je zult dan voelen dat je groeit in je vermogen om expressie te geven wat er in je leeft, je hoofd echt leeg te maken en je lichaam te laten spreken.

Adres : Popellaan 1, Bloemendaal

Praktische informatie

19:30 deur open
20:00 openingceremonie uitlopend in vrije dans
21:45 eindigen met een meditatief moment met kristallen klankschalen
22:00 deelkring en thee en chocolade om te delen.

Een losse dansavond kost € 15,-
Als je vaker komt is het slim om een strippenkaart te nemen, dat is 6x voor €85,- Per januari gaat de strippenkaart omhoog naar €85,- Een kaart is zowel in Alkmaar als in Bloemendaal geldig en niet persoonsgebonden.

Voor deze avonden worden op Facebook een  evenement aangemaakt In de evenementen delen we vaak muzieknummers die tijdens de avond worden gedraaid.
Kom je meedansen laat het Coby dan even weten, dmv een mailtje of een berichtje op Facebook.

Ecstatic Dance Church

Afwisselend en in samenwerking creëren Coby en Michael een heerlijke danslijst, meestal zijn ze samen aanwezig voor de begeleiding.

2018
12 januari
19 januari
26 januari
2 februari Special edition met Lijfmuziek
9 februari 
23 februari
2 maart
9 maart
23 maart
6 april
13 april
20 april
4 mei 
11 mei 
18 mei
1 juni

X