Het Dansklooster Nieuwjaar Dansfeest

We vieren het nieuwe jaar in het eerste weekend van januari. Een feest in de onmiskenbare Dansklooster stijl, maar toch net een beetje anders dan de sfeer in de retraite-weekenden. Dat komt omdat de groep wat groter is en de tijdspanne wat korter, tja het is tenslotte een feest! Dit jaar introduceren we onze eigen kok! Vanaf 2018 gaan we in zoveel mogelijk retraites samenwerken met Marit Biemans en in dit weekend gaat ze ons verleiden met haar fameuze taarten!

decemberactie: iedereen mag voor de helft van het geld komen! 
Lees onderaan deze pagina meer over deze actie.

Een heerlijk Ecstatic Dance met Lijfmuziek!! We starten op zaterdag vanaf 18.00 met een Potluck Diner* De dansavond starten we me een korte warming-up. Daarna dansen we met Lijfmuziek de Ecstatic Dance!

Er is natuurlijk genoeg heerlijke Dansklooster-Chai. Laat op de avond hebben we een mooi verlaat nieuwjaarsritueel. Wie wil danst nog even lekker door, nestelt zich rond de openhaard zoekt de nachtrust op of waagt zich aan een nachtelijk potje weerwolven bij kaarslicht…

De volgende ochtend is er een geleide meditatie met de muziek van Klankschalen. Na het ontbijt kunnen we het natuurlijk niet laten om nog een tijdje lekker te dansen. Dans wisselen we af met uitnodigende rituelen. die het jaar dat voor je ligt, kleur geven.

* Een Potluck Dinner houdt in dat we op goed geluk gaan kijken wat er op tafel komt als iedereen iets lekkers meebrengt. We vragen je voor een lekker hapje te zorgen en zo ontstaat er een verrassend buffet! Marit zorgt als basis voor een lekkere soep en ja… voor taart!
En ieder jaar is gebleken dat de Potluck voor zoveel lekkers zorgde, dat we er de volgende dag nog een lunch uit wisten te toveren voor wie wilde…

Praktische informatie

  • de kosten voor deze 2 dagen zijn 115,- per persoon.
  • het tarief is inclusief overnachting, de maaltijden, taarten en dranken.
  • alles vindt plaats in Havelte (dichtbij Steenwijk & Meppel).
  • op de site www.meeuwenveen.nl kan je alles lezen over de accommodatie, wij verblijven in gebouw 2.
  • je slaapt op een tweepersoonskamer en misschien op een driepersoonskamer.
  • het verblijf is exclusief bedlinnen, dit is te huur maar je mag ook je eigen spullen meebrengen.

zaterdag 6 januari
17.00   Je bent welkom om je te installeren
18.00   We starten met een Potluck* Dinner
20.00   Dans-warming-up
20.30   Open dansvloer met Lijfmuziek
22.30   Gelukkig Nieuwjaar Ritueel…

zondag 7 januari
09.00   Geleide meditatie met Klankschalen
09.30   Ontbijt
11.00   Nieuwjaars Dans
13.00  Tijd om afscheid te nemen

Dit zijn de fameuze taarten van Marit Biemans… zin in een hapje? Wij hopen er met het hele team te zijn (incl. Marit…) en we zouden het super vinden om het jaar samen met jou open te dansen en snoepen…

Aanmelding:
Vul het deelname formulier in.
Heb je vragen over het Nieuwjaar Dansfeest?
Mail ons dan of bel op: Coby 06-10484372  of Mathilda 06 – 14547151.
Bekijk voor deelname ook de algemene voorwaarden.

Kom voor de helft !?!

Tijdens het Nieuwjaar-Dansfeest geven we iedereen een cadeautje : De Dansklooster Dansbon met de waarde van € 57,50. Dat is de helft van je ticket voor dit feest! De Dansbon is heel 2018 geldig. Hij kan niet i.c.m. andere kortingen worden ingezet.

X