Dans & Natuur Zaterdagen

We heten je van harte welkom op het mooie en centraal gelegen Landgoed de Horst in Driebergen. We mogen daar dansen in de Orangerie. Een knusse ruimte met een rijke historie, grote open deuren naar het terras, een geurige kruidentuin, een park vol inspiratie en een bos vol kronkelpaadjes. Fijn aan Landgoed de Horst is dat we er goed worden verzorgd met lekker en gezond eten & drinken.
Kom het ontdekken met ons… op zaterdag 24 februari ben jij welkom.

Winterdans op 24 februari

Op de foto zie je de schommels die in de oude boom tegenover de Orangerie op Landgoed de Horst hangen. Ze schommelen heerlijk…

Hoe ziet de Dans & Natuurdag eruit?

10.30 – Binnenwandelen met koffie/thee en wat lekkers
11:00 – De dans van binnen uit
13.30 – Lunchen
15.00 – De dans naar buiten toe
16.30 – Meditatie met kristallen klankschalen
17.15 – Afsluitende deelkring

Praktische informatie

De Dans & Natuur Zaterdag op Landgoed de Horst
heeft 3 verschillende tarieven:
Normaal tarief : € 99,-
Duo tarief : € 175,-
Laag inkomen tarief : € 80,- 

De verzorging op het Landgoed is optimaal, in het Landhuis op een steenworp afstand van de Orangerie is onbeperkt koffie & thee met zoetigheidjes. ’s Middags staan er ook fruitsappen met hartige hapjes voor ons klaar. Het royale lunchbuffet ’s middags is biologisch met streekproducten.

Je geeft je vooraf op via het deelname formulier 
Heb je vragen over deze dag, mail ons dan of bel op: 06-10484372
Bekijk voor deelname ook de algemene voorwaarden

Landgoed de Horst in Driebergen
Routebeschrijving OV & Auto

Oesteren en Koesteren

De Winter…

In de winter is het tijd om naar binnen te keren, om te voelen en te zien wat er werkelijk speelt in jou. Wat heb je in de herfst nog niet los kunnen laten, en heeft nog even de tijd nodig en kan in de winter wel losgelaten worden. De stam van jouw boom is weer een ring rijker en sta jij steviger.  Wat verwarmt je hart in de winter, waar gaat je hart sneller van kloppen. Waar zeg jij volmondig ja tegen. Waarin wil jij jouw liefde laten stromen.

Oesteren is met liefde voor en met jezelf naar binnen gaan, zacht met een dekentje de warmte opzoeken.. Koesteren is liefhebben waar je zorgzaam voor bent.

Een dansdag is een verdiepingsdag, het brengt meer dan een dansavond. We dansen net een paar laagjes dieper met het onderwerp verder. Wat er in de ochtend wordt onderzocht dansen we in de middag helemaal los.. tijd om te los te laten en te vieren in de dans.

Lees hier meer over hoe wij dansen en wat Dansklooster is.

De kleur van jou & de natuur

Tijdens de Dans & Natuur Zaterdagen nemen we de rijke metafoor van de seizoenen als leidraad. Wat is vanuit de natuur-wijsheid de kracht van het seizoen? Waar word je toe uitgenodigd in de winter, lente, zomer en herfst? En wat voeg jij vanuit jouw eigenheid toe aan het seizoen? Want het seizoen wil ons niet alleen geven wat zij wijs vindt, wij mooie mensen leven in interactie met de natuur, dus jouw unieke kleur mag het seizoen voeden. Die wisselwerking tussen de natuur en jouw eigenheid, is waar we mee werken.

We werken met verschillende fasen, er is ruimte voor stilte, voor speelsheid, voor intense dans, voor contact, voor energie… Het is een dag van 10 tot 17… maar het zal je ontzettend veel brengen, dat weten we zeker.

X