fbpx

Dieper in de lente

24/25 april (volgeboekt)

07-08 mei

Samaya

Dans
*
Aandacht
*
Stilte

 

 

Tijd voor jezelf, een heerlijke balans tussen

bewegen en bezinning,

van Actief  tot diepe Ontspanning.

Van Dans tot Klooster

Wat je kunt verwachten…

Wij laten ons inspireren door het jaarwiel, bewust en onbewust. De golf van de 4 seizoenen, de 4 windrichtingen, de 4 elementen. De lente vinden we in het Oosten, daar waar de zon opgaat. De tijd voor jou om wakker te worden. Op zaterdag zullen we het jaarwiel dansen rond de magnolia die waarschijnlijk in volle bloei staat… Op zondag wandelen we het labyrint. Een prachtige plek met diepgang…

Tijdens deze retratie dansen we in de patiozaal, de kapel, de tuinzaal en natuurlijk in de prachtige tuin

Leuk om te weten…

Elke keer wanneer wij in Samaya komen hangt er kunst aan de muur. Je kunt er heerlijk wandelen door de gangen en wegdromen voor een schilderij… Momenteel kun je genieten van kunstenares Antoinette Bakker

Dansen, natuur en rust…

Ervaringen van…

John uit Alkmaar
Wat een fijn weekend in het Samaya klooster ❤️ Een liefdevol samengestelde compositie van Coby & Michael met drie dansen, twee meditaties, mooie mensen op een schitterende locatie met heerlijke maaltijden, tijd om het jaar te dansen en te verwerken en weer op te laden.
Margit Eindhoven
Voor het eerst een dag meegedanst met Dansklooster tijdens de Dans en Mijmer retraite in Samaya. Wat een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en lekker te kunnen dansen. Het Dansklooster zet een sfeer neer waarin ik me vertrouwd voel om mezelf te zijn en te genieten van de muziek, woorden, beweging, vrijheid en creativiteit, kortom: het leven te vieren. Veel dank hiervoor!
Hans uit Utrecht
Topweekend in Samaya. Dansend, mijmerend, zingend met de geweldige ondersteuning van Vuurvlinder. Mijn jaarlijkse moment van reflectie en opdoen van energie om de winter door te komen.
Na dit weekend, ontspannen , opgeladen en blij?

Over Samaya… 

Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek tussen de Betuwe en tegen de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil is. Hier kom je thuis in een sfeer van ruimte en rust met een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf. Hier hebben wij een heerlijke retraite waarbij de 4 hectare Engelse landschapstuin een onlosmakelijk onderdeel van ons programma zal zijn. 

 

vertraag

Ontdek

de locatie…

Waar je slaapt…

 

De gedeelde schakelkamers lenen zich perfect voor twee mensen die elkaar niet kennen… dat komt omdat de kamers uit 2 delen met bestaat met een deur tussen de kamers. Hierdoor heb je een eigen slaapkamer en het sanitair deel je samen. 

Mocht je een kamer met eigen sanitair wensen dan geldt daar vanuit Samaya een toeslag voor van € 40,00

Het begin van jouw retraite…

Rond half 11 mag je Samaya binnen wandelen. Je meldt je bij de receptie en ze vertellen je welke kamer je hebt. Daarna kom je lekker bij ons in de patiozaal waar we de dans openen. Er wordt in Samaya ontzettend goed voor ons gezorgd. De keuken kookt altijd biologisch en vegetarisch en zo lekker… je moet je inhouden om je bord niet af te likken ;) Het tarief is naast alle begeleiding, maaltijden en verblijf ook inclusief bedlinnen, handdoeken, onbeperkt koffie, kruidenthee en koekjes.

Jouw weekend
 De kosten zijn als volgt opgebouwd

Deel voor Samaya : €200,-
Deel voor Dansklooster :€ 190,00
De tarieven zijn incl. 21% btw excl. reserveringskosten en worden als 1 bedrag betaald op het moment van ticket-reservering

Algemene voorwaarden

Het programma…

Zaterdag 
10.30 Binnenwandelen, kennismaken koffie & thee…
11.00 Dans je flow
14.00 Lunch & bezinningstijd
16.00  Het jaarwiel dansen
18.00 Diner
20.30 Kristallen klankschalen meditatie

Zondag

08.30 Ontbijt
10.00 Dans & Expressie
12.30 Lunch
14.00 Labyrint-Meditatie
15.30 Tijd om elkaar los te laten…

 

Heb je een vraag?

10 + 1 =