Stranddanz

Zondag 1 juli van 11:00 tot 13:00

Klazien Verwegen en Pien Vrijhof organiseren Stranddanz in Zandvoort, wij worden regelmatig uitgenodigd om en dans te verzorgen. Hou de pagina in de gaten voor de herfst winter dans. Deze zal op een andere locatie plaatsvinden.

Swingparty Alkmaar

Aankomend seizoen zijn wij  uitgenodigd om voor de Swingparty in Alkmaar een workshop te geven. Een uur lang kennismaken met Dansklooster… gewoon in Alkmaar.

Man & Vrouw zijn...

Jij hebt de man in jou, jij hebt de vrouw in jou, jij hebt de dans in jou.. Met deze 3 elementen  hebben we een dansdag gedanst.

Deze dag is georganiseerd door Els Jonkheer in samenwerking met Dansklooster. Als je je wilt opgeven of vragen hebt neem dan contact op met Els Jonkheer 06 28 916 912. Els organiseert dans in Meppel.

Nodig Dansklooster ook uit

Wij van Dansklooster vinden het ontzettend leuk om uitgenodigd te worden om op jullie locatie. We hebben ervaring met uiteenlopende dans-wensen. Van een losse dansworkshop tot een volledig verzorgde dag. Van DJ-en op een feestje tot een dans-inleiding of performance. We denken graag met je mee, dus neem gerust contact met ons op als het ergens kriebelt…
.

Dans op maat
Benoem voor zover al bekend : data / locatie / tijdsduur / groepsgrootte / budget

Dansklooster door het land...

Op deze pagina kun je vinden waar wij zijn uitgenodigd om een dans of een dansinleiding te geven. In de meeste gevallen ben je welkom om mee te dansen en dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk als je dat doet. Wanneer je dat van plan bent, raden wij je aan om contact met de organisatie op te nemen om je plekje te reserveren.