fbpx

In de periode dat er vanwege Corona, regels zijn die verhinderen dat we samen kunnen dansen op de plekken waar we dat normaal doen, zoeken we naar nieuwe wegen. Hou de website van Ecstatic Dance Alkmaar in de gaten voor actuele informatie!

Ecstatic Dance Alkmaar

Dansklooster biedt Ecstatic Dance in haar thuisstad Alkmaar.
Dat vinden we ontzettend leuk. Voor ons is het naast onze dans en meditatie retraites een echte passie om vanuit dit concept te dansen. We willen Alkmaar e.o. de kracht van vrije dans laten ontdekken. Woorden die voor ons bij deze kracht passen zijn : energie, vrijheid, zachtheid, speelsheid, verbinding.

We zijn apetrots op de mooie locatie waar we Ecstatic Dance Alkmaar huisvesten. We dansen in de pleinzaal van TAQA Theater de Vest. Deze zaal ligt boven het grand cafe en heeft een gigantische glaswand met uitzicht op het Canadaplein en de Grote Kerk.
We dansen hier elke maand. De deur is open vanaf 19.00 uur. De openingsceremonie is om 19.30 uur. En de daaruit vloeiende Ecstatic Dance start om 20.00 en duurt 2 uur. Na afloop ben je welkom om nog wat te blijven drinken en na te praten. We hopen daar met je te dansen!

We make voor iedere avond een event aan op Facebook en daar delen we soms ook speciale acties of je ziet daar welke gast DJ’s draaien naast onze huis DJ’s : check de FBpagina

Op deze website van Dansklooster staat verder geen info over tarieven, data, adressen etc. Voor al deze info heeft Ecstatic Dance een eigen website: 

Ecstatic Dance Alkmaar

Ecstatic Dance Church

Een kenmerk van Ecstatic Dance is dat je met een grote groep dansers bent, in een prachtige grote ruimte. Het fijne daarvan is dat je op kunt gaan in de energie van de groep. Maar soms is zo’n grote groep overweldigend en kan je verlangen naar de energie van Ecstatic Dance, maar dan in een meer intieme setting. Daarom is er Ecstatic Dance Church. Het dansconcept is hetzelfde maar door de bijzondere locaties ontstaat er een andere sfeer. Dansen in een kerkje doet simpelweg iets bijzonders met de energie en daar mag je van komen genieten.

Om de week op de vrijdagavonden in Bloemendaal (net over de ring bij Haarlem) in de Raphelkapel. Daar dansen we al sinds 2013. Een bijzonder houten kerkje met ruimte voor maximaal 20/25 dansers. Vanaf Januari kunnen wij op deze plek geen dans meer aanbieden.

Om de week op de donderdagavonden in Oudorp (tegen Alkmaar aan) in de Terpkerk. Een mooi ruim en toch knus wit kerkje. Er is recent geïnvesteerd in een nieuwe vloer en daardoor is hij helemaal geschikt om te dansen.

In beide kerkjes kan je gebruik maken van de aantrekkelijke Ecstatic Dance Strippenkaart of je koopt een los kaartje voor 17,-
In de Terpkerk gaat de deur altijd vanaf 19.00 uur open en in de Raphaelkapel vanaf 19.30 uur. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het OV en je kan er gratis parkeren.
Ga voor exacte locatie-informatie, data en speciale acties naar de website van ecstatic dance via onderstaande button.