fbpx

Lees de ervaringen van deelnemers

Tijdens de Dans & Meditatie Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we al onze deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

AHOO

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.42.98 op.
Warme groet van het Dansklooster Team.
127 berichten.
John uit Alkmaar heeft geschreven op 13 december 2020 om 23:42:
Wat een fijn weekend in het Samaya klooster ❤️ Een liefdevol samengestelde compositie van Coby & Michael met drie dansen, twee meditaties, mooie mensen op een schitterende locatie met heerlijke maaltijden, tijd om het jaar te dansen en te verwerken en weer op te laden.
Laura uit Amsterdam heeft geschreven op 30 november 2020 om 10:32:
Wow.... altijd weer fijn om te dansen bij het Dansklooster. Genoten van de dansdag buiten bij de St Adelbertusakker in Egmond. Heerlijk een dag buiten en tot jezelf te komen.
Gonnie uit Amsterdam heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 09:33:
Het dansweekend in Epe was heerlijk en een bijzonder cadeau van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik weer kon dansen. Het was een tijd geleden dat ik gedanst had. Dansen met Dansklooster begeleid door Coby en Michael is een intense ervaring, zij hebben samen gezorgd voor een fijne sfeer en fijne muziek. Ik ben weer wakker gedanst en voel de veerkracht weer. Dansen is het mooiste om bij zelf te komen. Super bedankt allemaal.
José uit Haarlem heeft geschreven op 2 augustus 2020 om 17:44:
5 dgn in de Vlierhof,3 dgn in stilte,dit was heilzaam. Alleen er heen gegaan,prettige mensen ontmoet en goed begeleidt op alle fronten door Coby en Michael en verwent door het keukenpersoneel met het heerlijke vegetarische eten. Een goed en afwisselend programma. Fijne en goede logeerruimte op een mooi groot terrein met mooie bomen en planten en leuke kippen en een haan. Heerlijk binnen gedanst en ook veel buiten in de vrije natuur. Ik mis nu,ondanks mijn goede privéleven,na 4 dgn de rust en ruimte voor mezelf!
Jo Vervoort uit O.-L.-V.-Waver heeft geschreven op 31 juli 2020 om 21:41:
Dans en Natuur op de Vlierhof. Tjonge Tjonge. Als je er niet bij was heb je echt iets gemist. Wat een fijne plek, wat een fijne begeleiding wat een fijne groep. Afwisselend dansen met en zonder headset was zalig. Doe zo voort Dansklooster Team. En we gaan elkaar zeker nog een keer ontmoeten. Dikke merci vanuit het "Zuiden"
Hellen uit Bunschoten heeft geschreven op 31 juli 2020 om 21:09:
5 dagen dansen en stilte op de Vlierhof: wat een heerlijke manier om terug te gaan naar je essentie. Mijn lijf is gemaakt om vrijelijk te kunnen bewegen en dansen, maar ze was dat een beetje vergeten. Door de fantastische opbouw van de danssessies en ceremonies én door de liefdevolle zachte en professionele begeleiding van Coby en Michael, herinnerde mijn lichaam als vanzelf weer hoe ze uiting kon geven aan haar gevoelens en emoties. Ik geniet lekker na en houd het dansen vanaf nu in mijn dagelijkse ritueel!
Greet uit Lier heeft geschreven op 24 juli 2020 om 17:08:
De dans en natuur retraite in de Vlierhof was voor mij zo mooi, zo magisch dat ik het moeilijk vind om er woorden aan te geven. Onvergetelijk.
Coby en Michael zijn heel mooie mensen die er staan en vanuit hun zachte kracht aanvoelen en mee bewegen met de flow.
💃🙏
Gerda Duin uit Heemskerk heeft geschreven op 23 juli 2020 om 19:56:
Een intense mooi dansretraite beleefd met Co-Libri en Michael van het Dansklooster 5 dagen mogen dansen en veel ontvangen in de prachtige natuur van de Vlierhof, met mooie muziek en koptelefoons. Dit zou iedereen eens 'moeten' meemaken, je komt echt (nog meer) in verbinding met je lijf en je hart! ♥
Esther uit Alkmaar heeft geschreven op 17 juni 2020 om 22:15:
Maandagavond was een bijzondere dansavond aan het strand. Het geluid van de branding samen met de muziek door de koptelefoon, zo mooi meevoerend. Het vrije gevoel in de ruimte onder het prachtige wolkendek. Kom óók, dit is zo bijzonder. Je wordt er gelukkig.
John uit Alkmaar heeft geschreven op 24 februari 2020 om 23:30:
Hartelijk dank voor de fijne Ecstatic Dance dansdag in de Berkeley en het heerlijke eten. Ik vind het steeds wonderlijk hoe dansen me meer dan wat dan ook een makkelijke ingang naar mijn emoties geeft en dat er dan ook weer een makkelijk uitgang is, dat je er niet lang in hoeft blijven hangen. Ik vond het fijn op en voor mezelf te dansen en ook om in interactie te zijn, soms een op een, soms met zijn allen, vaak nog wat onwennig. Ook waren er momenten van confrontatie met mezelf, mijn wensen en verwachtingen, die weer leiden tot inzichten en groei. Op naar meer dans!
Roselinde uit Houten heeft geschreven op 22 december 2019 om 22:17:
In augustus mezelf opgegeven omdat een retraite in de vorm van dans op een bijzondere locatie Samaya Klooster mij enorm aansprak. Ik ging er heen om mezelf te zijn. Ik heb mezelf kunnen omarmen en kunnen versterken. Dansen in het leven, door de dans de verbinding aangaan met jezelf en de ander als jij dit wilt. De sfeer was bijzonder goed en ook de vrije begeleiding en in de avond mantra's gezongen o.b.v Emilie.
Margit van Tuijl uit Eindhoven heeft geschreven op 21 december 2019 om 15:53:
Voor het eerst een dag meegedanst met Dansklooster tijdens de Dans en Mijmer retraite in Samaya. Wat een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en lekker te kunnen dansen. Het Dansklooster zet een sfeer neer waarin ik me vertrouwd voel om mezelf te zijn en te genieten van de muziek, woorden, beweging, vrijheid en creativiteit, kortom: het leven te vieren. Veel dank hiervoor!
Marjolijn uit Breda heeft geschreven op 16 december 2019 om 15:21:
In een opwelling mezelf opgegeven en meteen betaald, dan kan ik me namelijk niet meer terug trekken. Toch best even spannend zo alleen. In aanvang nog wat onwennig en te observerend: hoe danst de rest. Het snel kunnen loslaten en me vooral op mezelf gefocust. Heerlijk gedanst, gezongen en gemijmerd over het afgelopen jaar. In liefde kunnen loslaten op werkelijk prachtige muziek met 'n lach en 'n traan.
DANK hiervoor en tot ooit
Hans uit Utrecht heeft geschreven op 16 december 2019 om 14:28:
Topweekend in Samaya. Dansend, mijmerend, zingend met de geweldige ondersteuning van Vuurvlinder. Mijn jaarlijkse moment van reflectie en opdoen van energie om de winter door te komen.
Na dit weekend, ontspannen , opgeladen en blij.?
Anna uit Den Helder heeft geschreven op 29 september 2019 om 20:13:
Vandaag een heerlijke dans dag in De Berkley in Bergen. Na een stressvolle periode dacht ik al m'n boosheid en stress van me af te zullen dansen. Maar mijn dans voerde me naar een hele andere plek. Juist uitzien naar dat wat ik mag gaan oogsten. Nu thuis borrelt er een stroom van ontspanning, vrede en blijdschap door mij heen. Niet hoe ik het verwacht had maar wel precies wat ik nodig had! Dank jullie wel lieve Coby en Michael!
Dagny uit Warmenhuizen heeft geschreven op 11 september 2019 om 12:20:
We denken met een warm en groot hart terug aan de heerlijke ouderkind-week op De Vlierhof….Dagny en Britt
Wieske uit WIJHE heeft geschreven op 11 augustus 2019 om 16:03:
Spelen
Dansen
Zwieren
Zwaaien
Aaien

Touwtje springen
Liedjes zingen

Bewonderen
Verwonderen

Leven


Een prachtige week gehad. Allerlei emoties zijn voorbijgekomen, alles mocht en kon er zijn.
Genoten. Dank!!!!!❣️
Riet uit Meppel heeft geschreven op 9 augustus 2019 om 11:07:
Nu na 2 dg thuis begint de roes een klein beetje te zakken. Wat was het een fijne week. In een mooie sfeervolle boskapel, in een veilige omgeving konden zich diepe processen ontvouwen. Wat is het mooi dat klanktrilling dit teweeg kan brengen. Ben hiervoor dankbaar.
De zon schijnt weer.?
Suzanne Verhaegen uit Brasschaat heeft geschreven op 7 augustus 2019 om 21:02:
Moe en gelukkig na een mooi dans en zangretrait , superconcept , lieve mensen, warme bezorgdheid , hele mooie locatie met mooie energie.
Het is één ding jezelf te mogen zijn, maar een ander het ook te kunnen zijn , veilig en vol vertrouwen... heerlijk opgeladen thuiskomen , een echte aanrader <3
een gelukkige deelneemster :)
Vera uit Castricum heeft geschreven op 4 augustus 2019 om 09:57:
In muziek en dans ontspannen, jezelf mogen zijn, terwijl het plezier van je kinderen op je afstraalt. Heerlijk de ouder en kindweek van Dansklooster. En al die fijne herinneringen slaan we op in ons lichaam en de fluisterdoosjes van de kinderen.
Marco, vera, Ilmar en Lars.