fbpx

Lees de ervaringen van deelnemers

Tijdens de Dans & Meditatie Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we al onze deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

AHOO

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.133.127 op.
Warme groet van het Dansklooster Team.
119 berichten.
Esther uit Alkmaar schreef op 17 juni 2020 om 22:15:
Maandagavond was een bijzondere dansavond aan het strand. Het geluid van de branding samen met de muziek door de koptelefoon, zo mooi meevoerend. Het vrije gevoel in de ruimte onder het prachtige wolkendek. Kom óók, dit is zo bijzonder. Je wordt er gelukkig.
John uit Alkmaar schreef op 24 februari 2020 om 23:30:
Hartelijk dank voor de fijne Ecstatic Dance dansdag in de Berkeley en het heerlijke eten. Ik vind het steeds wonderlijk hoe dansen me meer dan wat dan ook een makkelijke ingang naar mijn emoties geeft en dat er dan ook weer een makkelijk uitgang is, dat je er niet lang in hoeft blijven hangen. Ik vond het fijn op en voor mezelf te dansen en ook om in interactie te zijn, soms een op een, soms met zijn allen, vaak nog wat onwennig. Ook waren er momenten van confrontatie met mezelf, mijn wensen en verwachtingen, die weer leiden tot inzichten en groei. Op naar meer dans!
Roselinde uit Houten schreef op 22 december 2019 om 22:17:
In augustus mezelf opgegeven omdat een retraite in de vorm van dans op een bijzondere locatie Samaya Klooster mij enorm aansprak. Ik ging er heen om mezelf te zijn. Ik heb mezelf kunnen omarmen en kunnen versterken. Dansen in het leven, door de dans de verbinding aangaan met jezelf en de ander als jij dit wilt. De sfeer was bijzonder goed en ook de vrije begeleiding en in de avond mantra's gezongen o.b.v Emilie.
Margit van Tuijl uit Eindhoven schreef op 21 december 2019 om 15:53:
Voor het eerst een dag meegedanst met Dansklooster tijdens de Dans en Mijmer retraite in Samaya. Wat een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en lekker te kunnen dansen. Het Dansklooster zet een sfeer neer waarin ik me vertrouwd voel om mezelf te zijn en te genieten van de muziek, woorden, beweging, vrijheid en creativiteit, kortom: het leven te vieren. Veel dank hiervoor!
Marjolijn uit Breda schreef op 16 december 2019 om 15:21:
In een opwelling mezelf opgegeven en meteen betaald, dan kan ik me namelijk niet meer terug trekken. Toch best even spannend zo alleen. In aanvang nog wat onwennig en te observerend: hoe danst de rest. Het snel kunnen loslaten en me vooral op mezelf gefocust. Heerlijk gedanst, gezongen en gemijmerd over het afgelopen jaar. In liefde kunnen loslaten op werkelijk prachtige muziek met 'n lach en 'n traan.
DANK hiervoor en tot ooit
Hans uit Utrecht schreef op 16 december 2019 om 14:28:
Topweekend in Samaya. Dansend, mijmerend, zingend met de geweldige ondersteuning van Vuurvlinder. Mijn jaarlijkse moment van reflectie en opdoen van energie om de winter door te komen.
Na dit weekend, ontspannen , opgeladen en blij.?
Anna uit Den Helder schreef op 29 september 2019 om 20:13:
Vandaag een heerlijke dans dag in De Berkley in Bergen. Na een stressvolle periode dacht ik al m'n boosheid en stress van me af te zullen dansen. Maar mijn dans voerde me naar een hele andere plek. Juist uitzien naar dat wat ik mag gaan oogsten. Nu thuis borrelt er een stroom van ontspanning, vrede en blijdschap door mij heen. Niet hoe ik het verwacht had maar wel precies wat ik nodig had! Dank jullie wel lieve Coby en Michael!
Dagny uit Warmenhuizen schreef op 11 september 2019 om 12:20:
We denken met een warm en groot hart terug aan de heerlijke ouderkind-week op De Vlierhof….Dagny en Britt
Wieske uit WIJHE schreef op 11 augustus 2019 om 16:03:
Spelen
Dansen
Zwieren
Zwaaien
Aaien

Touwtje springen
Liedjes zingen

Bewonderen
Verwonderen

Leven


Een prachtige week gehad. Allerlei emoties zijn voorbijgekomen, alles mocht en kon er zijn.
Genoten. Dank!!!!!❣️
Riet uit Meppel schreef op 9 augustus 2019 om 11:07:
Nu na 2 dg thuis begint de roes een klein beetje te zakken. Wat was het een fijne week. In een mooie sfeervolle boskapel, in een veilige omgeving konden zich diepe processen ontvouwen. Wat is het mooi dat klanktrilling dit teweeg kan brengen. Ben hiervoor dankbaar.
De zon schijnt weer.?
Suzanne Verhaegen uit Brasschaat schreef op 7 augustus 2019 om 21:02:
Moe en gelukkig na een mooi dans en zangretrait , superconcept , lieve mensen, warme bezorgdheid , hele mooie locatie met mooie energie.
Het is één ding jezelf te mogen zijn, maar een ander het ook te kunnen zijn , veilig en vol vertrouwen... heerlijk opgeladen thuiskomen , een echte aanrader <3
een gelukkige deelneemster :)
Vera uit Castricum schreef op 4 augustus 2019 om 09:57:
In muziek en dans ontspannen, jezelf mogen zijn, terwijl het plezier van je kinderen op je afstraalt. Heerlijk de ouder en kindweek van Dansklooster. En al die fijne herinneringen slaan we op in ons lichaam en de fluisterdoosjes van de kinderen.
Marco, vera, Ilmar en Lars.
Liz uit Nijmegen schreef op 22 juli 2019 om 20:38:
In de stilte voel ik me gedragen. Mijn lichaam draagt mij, de stilte draagt mijn lichaam. De muziek draagt de dans. De dans draagt mij, de bomen, de dieren, het zand en het mos dragen mij. In de stilte dragen de klanken diep en ver. Binnenbuitenbovenbeneden. Doorgaande beweging.

*Belichamen*
Waar lichaam,
geest en ziel,
samen
uitdrukken wat
innerlijk
beweegt.

♡ Liefde Liz ♡
Lisette uit Groningen schreef op 18 juli 2019 om 22:43:
Heerlijk gedanst en in stilte geweest. Fijne afwisseling tussen dans, meditatieve oefeningen/ontspanning en vrije tijd. De bedding die Coby, Michael en Mathilda geven voelt heel liefdevol en stevig. En hoe ze de retraite vormgeven is zorgvuldig over gevoeld wat klopt voor hen en nagedacht. Hierdoor ook kloppend voor mij. Het eten was heerlijk. Ben erg lovend over Het Dansklooster. Kom graag weer!
Karin van Eis uit Leeuwarden schreef op 11 juli 2019 om 22:38:
Woorden kunnen de lading niet dekken.......mijn hart is verwarmd........liefde stroomt, verdriet omarmt en mijn pijn en verdriet expressie gegeven door dans......Dank U, dank U, dank u........Volgend jaar ben ik er weer....
Eveline Duermeijer uit Beek (Berg en Dal) schreef op 10 juli 2019 om 12:57:
Ik heb deelgenomen aan de Dans en Stilte retraite van Dansklooster van 5-9 juli 2019
Ik heb heerlijk genoten, gedanst en genoten als een kind! Het was fijn om in stilte in deze prachtige omgeving van Schoorl te mogen genieten. Coby, Michael en Mathilda hadden oprechte aandacht voor een ieder in de groep. De woorden die kenmerkend voor hen zijn: warmte, liefde, oprechtheid en puurheid, vanuit het hart. Deze retraite kan ik echt aanraden als je van dans en stilte houdt!
Marjon uit Echt schreef op 4 maart 2019 om 23:02:
Muziek
Dans
Verbinding
Liefde
Ruimte
Dankbaarheid

Fantastisch weekend gehad in Barchem.
Aanrader!
Jeannette uit Klundert schreef op 15 januari 2019 om 18:43:
Wat was het bijzonder, de nieuwjaarsviering.... Ik kende er niemand, behalve Michael en Coby. Hoe is het toch mogelijk dat jullie in 1 dag een groep weten samen te smeden .... Wow! Ik heb er geen spijt van en geniet nog steeds na. Ik herken alle berichten die hiervoor gepost zijn. Dank voor jullie energie, aandacht, liefde en natuurlijk alle voorbereidingen! Namaste.
Miriam uit Amersfoort schreef op 10 december 2018 om 15:03:
Genoten van een prachtig weekend in de bossen en duinen bij Schoorl. Al die kaarsjes, die heerlijke dansmuziek, de verbinding voelen in de dans en in de stilte. Verbinding met al die mooie mensen die er waren en verbinding met mezelf. Dank jullie wel iedereen!
Hans uit Utrecht schreef op 10 december 2018 om 14:23:
Weer een prachtig weekend gehad met Dansklooster. Dans en mijmer weekend in Schoorl. Mooie omgeving en nog mooiere mensen. Een warm liefdevol bad.Ik kon in de dans en de stilte diep in mijn binnenste gaan en de liefde ontdekken die ik voel voor mijn medemensen.????