fbpx

Lees de ervaringen van deelnemers

Tijdens de Dans & Meditatie Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we al onze deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

AHOO

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.154.129 op.
Warme groet van het Dansklooster Team.
118 berichten.
Jacky Bruins uit Neede schreef op 18 oktober 2018 om 18:44:
Een geschenk voor mij om aanwezig te mogen zijn afgelopen weekend bij Dansklooster. Een geschenk om in dans, stilte, gewoon te mogen zijn in deze chaotische, vreemde tijd. De dans, het bos en vooral het mogen zijn, temidden van samen_zijn in een energie die me de rust gaf en x op x weer terug brengt hier_nu_zijn... Dankbaar, elke dag nog steeds een moment van verwondering, stilte en ja, een bepaalde leegte, hier vertoeven in het nu_zijn!

Liefs, Jacky
Machteld Baekelandt uit Herenthout, België schreef op 18 oktober 2018 om 17:47:
Het voorbije herfstdansweekend in de Boskapel was weer (zoals dat altijd is bij het Dansklooster) een pareltje om te koesteren en nog heel lang van na te genieten.
De mooie, intense ervaringen zinderen nog na in mij. Ik voel me ontzettend rustig en energiek tegelijk : gevoed door zoveel moois (de dans - uitwisselingen - labyrint - teksten - Osho meditatie - gedicht -...)en ontdaan van enige ballast (loslaten van overtollige stress)!
Het geheel heeft een mooie diepgang van het begin tot het einde.
Ik had het geluk om dit alles samen met Bruno, mijn mooie lieve man, te mogen ervaren

How could everyone ever tell you
you were anything less than beautiful ?
How could anyone ever tell you
you were less than whole ?
How can anyone fail to notice
That your loving is a miracle ?
How deeply you're connected tot my soul

Bedankt Dansklooster, Michaël en Coby en mede deelnemers

Me happy !
Gonny Rijpkema uit Berlikum Friesland schreef op 19 augustus 2018 om 11:25:
Wat een top ervaring op de Vlierhof. De combinatie van Stilte en Dansen was een weldaad voor me. Door de professionele liefdevolle begeleiding heb ik me 5 dagen heerlijk gevoeld. Vrijheid en veiligheid waren de thema's voor mij en deze heb ik hier goed kunnen ervaren.
Alles was heerlijk, de verschillende meditaties, de prachtige muziek, heerlijk puur eten, fijne omgeving, het labyrint de sauna het plonsen in de vijver.
Michael en Coby super bedankt en ook de andere deelnemers.
Het smaakt naar meer!
Carolien Buter uit Limmen schreef op 17 augustus 2018 om 14:14:
Wat een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring was de afgelopen dans- en stilteretraite op de Vlierhof voor me. Voortaan nog meer dansend door het leven want wat is dat helend en fijn. Coby en Michael begeleiden voelbaar met hart en ziel en geven je alle ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, met alles erop en eraan. En kamperen oo De Vlierhof met die lieve mensen en dat heerlijke eten uit eigen tuin was ook een feestje. Ik ben een bofbips ❤️??
Maggie Labots uit Alphen aan den Rijn schreef op 7 augustus 2018 om 18:40:
Een zomerretraite met hart en ziel. Mijn hart is geopend en mijn ziel gevoed. Dank Michael, Coby en Emily en niet te vergeten alle deelnemers.
Miriam uit Amersfoort schreef op 6 augustus 2018 om 00:28:
Een bijzondere dans en zangretraite bij Dansklooster. Gevarieerd programma met voldoende vrije tijd , begeleiding met hart en ziel.
Veren uit Rijnsaterwoude schreef op 3 augustus 2018 om 13:15:
Het was als een bloem die zich opende en de schoonheid deelde met anderen.
Marla uit Leiderdorp schreef op 26 juli 2018 om 11:15:
Heerlijke stilte dans dagen. Warm bad, genoten dank allemaal.
Erika uit Haarlem schreef op 25 juli 2018 om 09:54:
Prachtige stilte dagen met heel mooie mensen in een ondersteunende omgeving die naast de aandacht en professionele begeleiding een geweldige toevoeging heeft!
AHO
Désirée uit Baarn schreef op 24 juli 2018 om 19:37:
Dansklooster in Schoorl
Een warm bad van Dans, Stilte en Aandacht.

Ik kwam om mijn geluid te zoeken.
Ik hoorde het verlangen naar stilte in mij.

Stil dansend, vond ik ruimte, contact verbinding.
Ik mocht weer opbloeien, dansen en spelen.

Dankjewel alle mensen met wie ik dit beleefde.

Dankjewel lieve, lieve Coby, Michael en Mathilda.
Maartje uit Leiden schreef op 21 juli 2018 om 11:15:
Wat was het heerlijk tijdens de vijfdaagse retraite in Schoorl. Een magisch mooie plek, waar het volop zomerde. - De liefdevolle sfeer van Dansklooster. - Heerlijk eten.
Ik heb genoten van dansen, klinken, zee, sfeer, vakantie, stilte en mooie mensen.
Ingmar uit Tuitjenhorn schreef op 15 mei 2018 om 14:53:
Ik heb heel erg genoten van de mooie energie op de lenteretraite. Ik bewonder de open ruimte en de warme sfeer die Michael en Coby gecreëerd hebben tijdens dit weekend. Zodat wij onze essentie konden dansen en elkaar en onszelf konden ontmoeten.Het is een weelde om open te mogen zijn in een prettige omgeving zoals op de lenteretraite. Als je je lichaam beweegt komt er ook iets op gang.Een beweging via voelen naar zijn. Geluid in de vorm van muziek is altijd hier en nu. Ik absorbeer dat en het weerklinkt in mijn lichaam alsof mijn lichaam een klankkast is als van een Stradivarius-viool. Vrijheid in hier en nu!
Dank jullie wel voor dit mooie weekend!
Janka uit Neerpelt België schreef op 14 mei 2018 om 20:41:
Met mijn dochter de lenteretraite gedanst, wat een energie heb ik gekregen. De muziek en het goed gevoel van geluk zindert nog door nadien. Mijn dochter zei: ik ben blij dat ik geweest ben, want ik voel me nog altijd blij, en zo voel ik het ook.
Dank je wel.
Evelien uit Haarlem schreef op 19 februari 2018 om 12:46:
Na een tijd vol narigheid heb ik mezelf een weekend dans en bezinning in Schoorl cadeau gedaan. Het was precies wat ik nodig had, ik voelde me thuis, heb me heerlijk uit de diepte omhoog kunnen dansen! En genoten van de klankschalen sessie met stemexpressie, me gebaad in de weldadige stilte tijdens de lunch erna, zang en teksten van de groep Vuurvlinders waren kwetsbaar en krachtig, alsof ze wat in mijn hart en ziel zat naar buiten brachten. Daar kan geen therapie tegenop! Dank!
Fieneke uit Katwijk schreef op 4 februari 2018 om 20:29:
Net terug van een heerlijk ontspannen weekend met Dansklooster in Schoorl. Wat was het weer fijn! Gedanst van uitbundig tot ingetogen en alles daartussenin. Stilte en ruimte ervaren, zowel in de danszaal als in de mooie natuur. Een relaxed ligconcert cadeau gekregen. Daarnaast ook mooie gesprekken gevoerd. En lekker gegeten, dat ook nog eens! Klinkt goed, toch? Van de zomer weer nieuwe retraites... Ik weet het wel, ik ga weer mee!
Esther uit Castricum schreef op 12 december 2017 om 16:45:
Weekend dans en klank in Samaya waar de sneeuw om ons heen meedanste en klonk. Wat heb ik beide gemist het afgelopen (anderhalf) jaar en wat heerlijk dat ik dit mezelf cadeau kon doen. Tot de volgende keer <3
Hans uit Nieuwegein schreef op 12 december 2017 om 09:43:
Samaya was een echt sprookje in de sneeuw met dans en stembevrijding. Een heerlijke combinatie. Ik ben blij dat ik mezelf dit gegund heb.Tot een volgende keer. Ik kijk er nu al vol verwachting naar uit.
Madeleine uit Amsterdam schreef op 19 oktober 2017 om 19:33:
Een cadeau aan mezelf om mee te gaan met dansklooster op avontuur in de dans.
Pracht plek in de Boskapel in Barchem
Laura uit Warmenhuizen schreef op 21 augustus 2017 om 08:27:
Na even wennen en aankomen in de groep hebben mijn kinderen en ik een hele fijne en intense tijd gehad. Wat bijzonder te ervaren hoe de hele plek, de groep, het team alles met liefde omgeven was.
Het heeft mij geraakt hoe het kinderteam mijn kinderen zag en ze liet zijn wie ze zijn en ze toch deel van.de groep lieten zijn.
En ik heb ontzettend genoten van het dansen. Hoe heerlijk om elke dag te dansen, in beweging te zijn, alles te laten stromen. Dank voor de prachtig afgestemde begeleiding Michael en Coby.
pieter uit steenderen schreef op 20 augustus 2017 om 08:28:
Wat heerlijk te ervaren dat je jong kunt zijn in en oud lijf. Dat leeftijd slechts een gedachte is en dat alleen hier en nu belangrijk is. Wat heerlijk te kunnen lachen, diep van binnen uit. Wat een ervaring te kunnen huilen van geluk omdat ik me gezien voel.
Prachtige week op de Vlierhof die nog steeds niet voorbij is.