fbpx

Lees de ervaringen van deelnemers

Tijdens de Dans & Meditatie Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we al onze deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

AHOO

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.42.98 op.
Warme groet van het Dansklooster Team.
127 berichten.
Liz uit Nijmegen heeft geschreven op 22 juli 2019 om 20:38:
In de stilte voel ik me gedragen. Mijn lichaam draagt mij, de stilte draagt mijn lichaam. De muziek draagt de dans. De dans draagt mij, de bomen, de dieren, het zand en het mos dragen mij. In de stilte dragen de klanken diep en ver. Binnenbuitenbovenbeneden. Doorgaande beweging.

*Belichamen*
Waar lichaam,
geest en ziel,
samen
uitdrukken wat
innerlijk
beweegt.

♡ Liefde Liz ♡
Lisette uit Groningen heeft geschreven op 18 juli 2019 om 22:43:
Heerlijk gedanst en in stilte geweest. Fijne afwisseling tussen dans, meditatieve oefeningen/ontspanning en vrije tijd. De bedding die Coby, Michael en Mathilda geven voelt heel liefdevol en stevig. En hoe ze de retraite vormgeven is zorgvuldig over gevoeld wat klopt voor hen en nagedacht. Hierdoor ook kloppend voor mij. Het eten was heerlijk. Ben erg lovend over Het Dansklooster. Kom graag weer!
Karin van Eis uit Leeuwarden heeft geschreven op 11 juli 2019 om 22:38:
Woorden kunnen de lading niet dekken.......mijn hart is verwarmd........liefde stroomt, verdriet omarmt en mijn pijn en verdriet expressie gegeven door dans......Dank U, dank U, dank u........Volgend jaar ben ik er weer....
Eveline Duermeijer uit Beek (Berg en Dal) heeft geschreven op 10 juli 2019 om 12:57:
Ik heb deelgenomen aan de Dans en Stilte retraite van Dansklooster van 5-9 juli 2019
Ik heb heerlijk genoten, gedanst en genoten als een kind! Het was fijn om in stilte in deze prachtige omgeving van Schoorl te mogen genieten. Coby, Michael en Mathilda hadden oprechte aandacht voor een ieder in de groep. De woorden die kenmerkend voor hen zijn: warmte, liefde, oprechtheid en puurheid, vanuit het hart. Deze retraite kan ik echt aanraden als je van dans en stilte houdt!
Marjon uit Echt heeft geschreven op 4 maart 2019 om 23:02:
Muziek
Dans
Verbinding
Liefde
Ruimte
Dankbaarheid

Fantastisch weekend gehad in Barchem.
Aanrader!
Jeannette uit Klundert heeft geschreven op 15 januari 2019 om 18:43:
Wat was het bijzonder, de nieuwjaarsviering.... Ik kende er niemand, behalve Michael en Coby. Hoe is het toch mogelijk dat jullie in 1 dag een groep weten samen te smeden .... Wow! Ik heb er geen spijt van en geniet nog steeds na. Ik herken alle berichten die hiervoor gepost zijn. Dank voor jullie energie, aandacht, liefde en natuurlijk alle voorbereidingen! Namaste.
Miriam uit Amersfoort heeft geschreven op 10 december 2018 om 15:03:
Genoten van een prachtig weekend in de bossen en duinen bij Schoorl. Al die kaarsjes, die heerlijke dansmuziek, de verbinding voelen in de dans en in de stilte. Verbinding met al die mooie mensen die er waren en verbinding met mezelf. Dank jullie wel iedereen!
Hans uit Utrecht heeft geschreven op 10 december 2018 om 14:23:
Weer een prachtig weekend gehad met Dansklooster. Dans en mijmer weekend in Schoorl. Mooie omgeving en nog mooiere mensen. Een warm liefdevol bad.Ik kon in de dans en de stilte diep in mijn binnenste gaan en de liefde ontdekken die ik voel voor mijn medemensen.????
Linda uit Hilversum heeft geschreven op 19 oktober 2018 om 08:26:
Afgelopen weekend de herfstdansretraite mogen beleven. Van het begin tot het einde genoten. Het was heerlijk om mezelf te hervinden in de dans. Het weer te voelen stromen na een hectisch en stressvol jaar. Alles mocht er zijn en kreeg ruimte in de dans. De begeleiding door Coby en Michael was fantastisch. Wat een mooi gevarieerd programma, wat een liefdevolle sfeer en wat een fijne, hartelijke mensen.
Ik ben er nog vol van. Het danst nog steeds door in mij en ik kom zeker terug bij het Dansklooster om me te laven aan deze bron van positieve energie.

Dank en liefs,
Linda
Jacky Bruins uit Neede heeft geschreven op 18 oktober 2018 om 18:44:
Een geschenk voor mij om aanwezig te mogen zijn afgelopen weekend bij Dansklooster. Een geschenk om in dans, stilte, gewoon te mogen zijn in deze chaotische, vreemde tijd. De dans, het bos en vooral het mogen zijn, temidden van samen_zijn in een energie die me de rust gaf en x op x weer terug brengt hier_nu_zijn... Dankbaar, elke dag nog steeds een moment van verwondering, stilte en ja, een bepaalde leegte, hier vertoeven in het nu_zijn!

Liefs, Jacky
Machteld Baekelandt uit Herenthout, België heeft geschreven op 18 oktober 2018 om 17:47:
Het voorbije herfstdansweekend in de Boskapel was weer (zoals dat altijd is bij het Dansklooster) een pareltje om te koesteren en nog heel lang van na te genieten.
De mooie, intense ervaringen zinderen nog na in mij. Ik voel me ontzettend rustig en energiek tegelijk : gevoed door zoveel moois (de dans - uitwisselingen - labyrint - teksten - Osho meditatie - gedicht -...)en ontdaan van enige ballast (loslaten van overtollige stress)!
Het geheel heeft een mooie diepgang van het begin tot het einde.
Ik had het geluk om dit alles samen met Bruno, mijn mooie lieve man, te mogen ervaren

How could everyone ever tell you
you were anything less than beautiful ?
How could anyone ever tell you
you were less than whole ?
How can anyone fail to notice
That your loving is a miracle ?
How deeply you're connected tot my soul

Bedankt Dansklooster, Michaël en Coby en mede deelnemers

Me happy !
Gonny Rijpkema uit Berlikum Friesland heeft geschreven op 19 augustus 2018 om 11:25:
Wat een top ervaring op de Vlierhof. De combinatie van Stilte en Dansen was een weldaad voor me. Door de professionele liefdevolle begeleiding heb ik me 5 dagen heerlijk gevoeld. Vrijheid en veiligheid waren de thema's voor mij en deze heb ik hier goed kunnen ervaren.
Alles was heerlijk, de verschillende meditaties, de prachtige muziek, heerlijk puur eten, fijne omgeving, het labyrint de sauna het plonsen in de vijver.
Michael en Coby super bedankt en ook de andere deelnemers.
Het smaakt naar meer!
Carolien Buter uit Limmen heeft geschreven op 17 augustus 2018 om 14:14:
Wat een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring was de afgelopen dans- en stilteretraite op de Vlierhof voor me. Voortaan nog meer dansend door het leven want wat is dat helend en fijn. Coby en Michael begeleiden voelbaar met hart en ziel en geven je alle ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, met alles erop en eraan. En kamperen oo De Vlierhof met die lieve mensen en dat heerlijke eten uit eigen tuin was ook een feestje. Ik ben een bofbips ❤️??
Maggie Labots uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 7 augustus 2018 om 18:40:
Een zomerretraite met hart en ziel. Mijn hart is geopend en mijn ziel gevoed. Dank Michael, Coby en Emily en niet te vergeten alle deelnemers.
Miriam uit Amersfoort heeft geschreven op 6 augustus 2018 om 00:28:
Een bijzondere dans en zangretraite bij Dansklooster. Gevarieerd programma met voldoende vrije tijd , begeleiding met hart en ziel.
Veren uit Rijnsaterwoude heeft geschreven op 3 augustus 2018 om 13:15:
Het was als een bloem die zich opende en de schoonheid deelde met anderen.
Marla uit Leiderdorp heeft geschreven op 26 juli 2018 om 11:15:
Heerlijke stilte dans dagen. Warm bad, genoten dank allemaal.
Erika uit Haarlem heeft geschreven op 25 juli 2018 om 09:54:
Prachtige stilte dagen met heel mooie mensen in een ondersteunende omgeving die naast de aandacht en professionele begeleiding een geweldige toevoeging heeft!
AHO
Désirée uit Baarn heeft geschreven op 24 juli 2018 om 19:37:
Dansklooster in Schoorl
Een warm bad van Dans, Stilte en Aandacht.

Ik kwam om mijn geluid te zoeken.
Ik hoorde het verlangen naar stilte in mij.

Stil dansend, vond ik ruimte, contact verbinding.
Ik mocht weer opbloeien, dansen en spelen.

Dankjewel alle mensen met wie ik dit beleefde.

Dankjewel lieve, lieve Coby, Michael en Mathilda.
Maartje uit Leiden heeft geschreven op 21 juli 2018 om 11:15:
Wat was het heerlijk tijdens de vijfdaagse retraite in Schoorl. Een magisch mooie plek, waar het volop zomerde. - De liefdevolle sfeer van Dansklooster. - Heerlijk eten.
Ik heb genoten van dansen, klinken, zee, sfeer, vakantie, stilte en mooie mensen.