fbpx

Lees de ervaringen van deelnemers

Tijdens de Dans & Meditatie Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we al onze deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

AHOO

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.42.98 op.
Warme groet van het Dansklooster Team.
127 berichten.
Mirre uit Haarlem heeft geschreven op 8 mei 2017 om 00:29:
Dankbaar mocht ik meebewegen... vertrouwd en ook weer nieuw

Mooie ontmoetingen
Sprookjesplek - Heel en Al

De muziek bracht me terug op plekjes van mijzelf

Juist daar waar ik ook mag zijn

Speels, voelend en in zachtheid
AHO

Tot ziens op de Vlierhof :)
Jantje uit Deventer heeft geschreven op 5 februari 2017 om 14:29:
En ook al
was het winter
en wat grauw...

Alles kwam
in volle bloei
ontstond er Licht....

Prachtig bewegend
liefdevol Licht
in jou en mij en jou...

Stralende
Fonkelende energieën
Die onbevangen
En verwonderd
De dans van de winter
Dansten....

Dankbaar
voor zoveel Licht
En zoveel Bloei

Dankbaar
voor een vruchtbare dag
zo midden in de winter

Jah.....
De winter dans en natuur dag

? Jantje
Lisette uit Nijmegen heeft geschreven op 8 januari 2017 om 19:54:
Wat een heerlijk feest! Lijfmuziek was fantastisch, ik kan niet wachten tot de volgende Dansklooster ontmoeting
Jozé Stoop uit Boekel heeft geschreven op 11 november 2016 om 16:55:
Op 5 november j.l voor het eerst naar dansklooster geweest.Ik wilde, voelde dat ik letterlijk en figuurlijk weer in beweging moest komen en dat is daar zeker gelukt.
Woorden schieten tekort om mijn ervaring, mijn gevoel te delen.
Daarom alleen maar een heel hartelijk dank je wel vanuit het diepst van mijn hart voor deze dag/ervaring.
Ik kom vast en zeker nog eens terug.
Hans uit Nieuwegein heeft geschreven op 25 oktober 2016 om 12:30:
Lieve Coby Mathilda en Michael De herfstretraite was een bijzondere ervaring zoveel liefde en verbondenheid. Prachtige dansers en danseressen die samen een kleurrijk geheel vormen. Ik zal vaker deelnemen in de toekomst. Het was een geweldige ervaring.
Elske uit Groningen heeft geschreven op 6 september 2016 om 13:17:
Lieve Mathilda, Michael en Coby,

Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie week die ik heb meegemaakt. De balans dans, stilte, vrijheid en aandacht was voor mij zo welkom. Ik ben tot rust gekomen.

Ga zo door met wat jullie doen, zo vol liefde en toewijding..

Lieve Groet,

Elske
Armand uit Tongeren heeft geschreven op 27 augustus 2016 om 22:30:
Gedragen door een bedding van liefde, tederheid en veiligheid hebben we gedanst tot onze harten volledig open gingen naar elkaar en naar onszelf. De kinderen in ons mochten en konden vrij spelen met elkaar, geen oordeel, geen twijfels, geen angsten die ons (op den duur nog) beperkten. Verbinding, herkenning, erkenning....we zijn allemaal maar mensen, ieder op ons eigen pad. En soms kruisen deze paden elkaar en ontstaan er wonderlijke ontmoetingen!! Dank aan Michael, Mathilda en Coby!
Lisette uit Nijmegen heeft geschreven op 26 augustus 2016 om 17:49:
Dankbaar en overwhelmed with love. Wat een mooie mensen heb ik mogen ontmoeten en bewonderen, mijn hart heeft geklopt met diepe emotie en liefde, intens en speels, licht en met sprongen. Diep geraakt heb ik vanmorgen thuis weer een heerlijke cappuccino gemaakt: eenvoudige perfectie!
Liefde en omhelzingen Lisette
Claudia uit Liessel heeft geschreven op 26 augustus 2016 om 17:44:
Terug van het dansklooster … de stilte, de dans, de lach, de traan, de verbinding, de ondersteuning/de aanraking, het kind …dit alles huist in mij, is mijn thuis… het mogen voelen, mogen beleven… nieuw leven in mogen blazen… Yeah! Het mag er allemaal zijn ??? en het geeft me vleugels ☺️
Kuun uit Heuvelrug heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 11:02:
Over de dans,massage,yoga week van aug 2016 op de Vlierhof:
Ken je dat? Dat dansen meer dan dansen is, yoga meer dan yoga, en stilte meer dan stil? Dat vrouwen meer dan vrouwen zijn. Dat samen zoveel meer is.
Omdat alles liefde is? Omdat een hart danst als het open mag, als het in verbinding is? Omdat alles mooi is als het bewegen is. Ken je dat? Op de laagjes zweven naar nog meer... liefde. Zo veel... Energie delen en ontvangen. Steun uit een krachtig veld.
Ik was een week samen met 19 vrouwen en 1 man (thank god:-))... Dan is delen niet alleen vermenigvuldigen. Het is samen groeien, leren, wegvliegen, landen, indalen... en vooral ook schitteren. We dansten en deelden daarin pijn en geluk. Beweging op herkenning. Zo fijnbesnaard. Alles is gevoeld en gedanst. Authentiek en liefdevol was die omarming. Die wij samen waren. En zijn. Ik ga het bij me dragen.
Samen met Coby Geertsma, Mathilda van Ameijde en Michael Verheijen van Dansklooster beleefden wij de verrassing van ons leven. Dat er meer dans zit in ons bestaan, meer hart, dat er meer klopt dan wij wisten. Amen voor onvergetelijke dagen waardoor er nu een ritme in mij klopt, dat maar niet kan wachten te worden geleefd. Alles was zo mooi voor ons neergelegd, gekoesterd en gedragen.... We vlogen door de dans, zagen de ruimte als een kans... Op het ritme van dat schitterende Dansklooster. Ken je dat?
Dank dat ik jullie ken❤️
Bernanda uit Zoetermeer heeft geschreven op 19 augustus 2016 om 22:25:
Mooier dan we vooraf konden bedenken was de ouder-kind week voor ons. Veel plezier, veel emotie en een hele mooie balans in ont-moeten. Een aanrader voor iedereen die in contact wil komen: met zichzelf met zijn of haar kind(eren) en met anderen. Dankjewel Mathilda, Michael, Coby en Susanne, het was onvergetelijk!
Bea uit Castricum heeft geschreven op 19 augustus 2016 om 21:27:
Wat een prachtige en warme afwisseling van lekker dansen, plezier, spelen en mooi, humoristisch, diepgaand en soms ook ontroerend contact met andere ouders en kinderen en een heerlijk gevoel van vrijheid. 'Jaaaa graag!!', jubelde mijn dochter toen ik haar voorstelde volgend jaar weer te gaan.
vera uit Castricum heeft geschreven op 18 augustus 2016 om 21:57:
Mijn woorden van deze week waren Liefde, thuiskomen en Eigen kracht. Gedragen door de muziek en de groep, gevallen en weer opgegooid. Met de helft van ons gezin hebben we genoten, zijn geprikkeld en geïnspireerd, aangevuurd. Dankbaarheid, vrij en verbonden.
Angelieke uit Beek ubbergen heeft geschreven op 18 augustus 2016 om 20:47:
Het was een bijzondere week,met nu eens een zorgrol en toch gedanst.dansen is voor mij het ervaren van vrijheid ,ontmoeting loslaten en zeer lieve mensen die dan spontaan in kontakt met elkaar komen.dankje lieve Mathilda ,Michael ,Coby en Susanne en alle deelnemers waarmee ik ieder op zich een bijzonder kontakt ervoer.zo vrolijk en speels heerlijk.
Myrtle uit Wassenaar heeft geschreven op 16 augustus 2016 om 19:16:
Wat een fijne Ouder-Kind zomerweek, samen met mijn zoontje op de Vlierhof! Een echte aanrader voor ouders en kinderen, om rust en ruimte voor jezelf te creëren én samen met je kind/gezin te zijn en met andere mooie mensen te kunnen verbinden op speelse wijze. En dat op een mooie plek als de Vlierhof!
In de ochtenden kon ik heerlijk dansen, in mijn lijf zakken, uit mijn hoofd komen en meer gaan voelen en bewegen op de mooie muziek. Met mooie poëtische woorden van Michael of Mathilda. Dat was echt een cadeautje voor mij!
En de rest van de dag werd op ontspannen wijze ingevuld voor de ouders en kinderen samen. En in de avond kampvuur, mantra's, nog meer dans of massage en andere leuke dingen.
Michael, Mathilda en Coby hebben iets prachtigs gecreëerd! En een superleuk kinderteam om de kinderen bezig te houden.
Een week vol poëzie, kind zijn, stromen in dans, je lekker voelen in je lichaam, subtiliteit om de schoonheid van het leven te voelen en vol inspiratie weer naar huis te gaan.

Erg dankbaar voor deze mooie ervaring!
paula uit Den Haag heeft geschreven op 9 augustus 2016 om 21:59:
Een zomer retraite met dans,massage en yoga. Lichtvoetig en onbevangen begon ik eraan. Hopende op een mooie week. Niet wetende hoe mooi die week zou zijn. Want dat was die! Wat een mooie mensen, mooi contact met en zonder woorden, contact met de ander en contact met jezelf. Het geheel , in een warme bedding van begeleiding, maakt dat ik enkele dagen nodig had om weer op aarde neer te komen. Iedere emotie kwam zo binnen. De wereld is zo mooi!!! Het is in mij weer gaan stromen.
Dank, lieve Coby, Mathilde en Michael.
Rita uit Hilversum heeft geschreven op 8 augustus 2016 om 19:15:
Nog aan het na genieten van mijn zomer retreat
Dans, yoga en massage vakantie
Mijn cadeaus aan het bewonderen
de goodybag en mijn persoonlijke vlinder van bewondering
Dit waren bijzondere dagen
De eerste dagen kon ik mijn beleving en ervaring nog wel onder woorden brengen. De laatste paar dagen merkte ik dat ik dat niet meer met woorden kon omschrijven
De stilte, dat was ook goed, dat mocht ook
Hoe bijzonder om zo te mogen zijn, zo puur, zo zuiver
Precies zoals ik mijn leven wil leven, jezelf mogen zijn, van anderen en vooral van jezelf
elkaar elkaar laten zijn
Woorden schieten tekort om de gevoelens van dankbaarheid te omschrijven
Dankbaar dat iedereen zichzelf kon zijn
Dank jullie wel dat jullie er waren lieve mensen
Dank aan Dansklooster voor het mogelijk maken van wat een geweldig mooie week.
liefs
Rita
Chantal Goossens uit Den Haag heeft geschreven op 8 augustus 2016 om 12:38:
Grote dank voor de bedding die jullie creëren. Een plek waar ik mijzelf kan dansen. Ruimte waarin ik de ander mag ontmoeten. Vreugde dans en diepe buiging voor jullie. Chantal Goossens
Tine uit Fijnaart heeft geschreven op 5 augustus 2016 om 20:59:
Voel je kind.
Voel je vrij.
Voel je kracht.
Voel je jij.
Voel de warmte.
Voel de kou.
Voel het verschil
tussen mij en jou.
Voel de smeltkroes van jou en mij.
Voel je samen
verdrietig en blij.
Voel je niks ook dat is oké.
Voel wat je voelt en doe het daarmee.
Dankbaar voor wat jullie mij gaven.
DANSKLOOSTER wat een veilige haven.
Lieve groet Tine
Gondelijn uit Delft heeft geschreven op 27 juli 2016 om 16:59:
Dank dank dank! Rust gevonden in het licht dat via mijn ogen en adem verbinding maakt tussen mij en moeder aarde. Ik heb mijzelf helemaal kunnen laten zien en horen, via diezelfde adem klank gegeven aan wat er in mij leeft. Ik voel me liefdevol in verbinding...

Voor wie dit leest en denkt, waar gaat dit over!? Als je twijfelt... Lekker dansen, zingen, eten, lieve mensen, mooie natuur dus gewoon gaan : )!! De rest komt vanzelf. Ahoo