fbpx

Lees de ervaringen van deelnemers

Tijdens de Dans & Meditatie Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we al onze deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

AHOO

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.154.129 op.
Warme groet van het Dansklooster Team.
118 berichten.
Annelies uit Leiden schreef op 1 maart 2016 om 13:21:
Wat is het toch dat me steeds doet terugkeren naar Dansklooster? De enorme boost die het elke keer geeft: of het nu een weekend of een dag is, ik kom er stralend, vol energie en levenslust van terug. De blije open veilige sfeer waarin alles er mag zijn geeft zoveel vrijheid dat alles zo heerlijk gaat stromen, ik m’n kracht nog meer kan voelen. De afwisseling van op mezelf en in verbinding zijn is magisch, zo mooi! Dankbaar, lieve Mathilda, Michael en Coby!
Annelies
Angelieke uit Beek ubbergen schreef op 1 maart 2016 om 00:09:
Het was een prachtige dag met begeleiders volkomen vanuit het hier en nu regeren Mathilde met tederheid Coby zeer en thousiast en Michael met prachtige uitgezochte muziek in het moment en allen zo dichtbij in het zijn,dankbaar dit mee te mogen maken
Mark van Baalen uit Leusden schreef op 28 februari 2016 om 19:17:
Zaterdag 27 februari eerste dans/natuur zaterdag met dansklooster meegemaakt in kasteel Stoutenburg. Heerlijke dag op een prachtige locatie, beginnend met een 2 uur durende dansreis, met rustige en uitbundige dansmomenten, verstilling, verdieping en ruimte. Niks hoeft,je volgt je eigen ritme. De uitgekozen muziek van Michael is top. Middag met buitendans en natuur. Daarna nog dans en meditatie. Michael, Mathilda en Coby zijn een perfect team die je een geweldige ervaring geven. Respectvol en gevoelig houden ze met iedere deelnemer contact. Je voelt je veilig en vrij. Een aanrader!
Jos uit Maastricht schreef op 14 februari 2016 om 21:56:
Wat heb ik genoten van dit bijzondere weekend! De prachtige muziek, de mooie ontmoetingen, de schitterende locatie. En natuurlijk de vrije dans, het bewegen van binnen uit, dat mij "thuis brengt" in mijn ziel. Dank je wel Dansklooster - Michael, Mathilda & Coby - voor jullie warme gastvrijheid en liefdevolle inspiratie.
Anke uit Nijmegen schreef op 14 februari 2016 om 20:44:
Lieve Mathilda, Michael en Coby,
Wat een heerlijk kado, een weekend zo aandachtsvol en in alle openheid, vrijheid en warmte door jullie vormgegeven! Dit is leven: zijn zoals het is, wat en hoe het dan ook is, wisselend per moment, in contact of in mezelf...Speels sprankelen: heerlijk! Heel veel dank vanuit het diepst van mijn hart dat jullie mij de kracht van muziek en dans zo hebben laten voelen!
Jetske Bouma (45) uit Oosterbeek schreef op 19 januari 2016 om 23:03:
Geen idee had ik waar ik aan begon, toen ik me opgaf voor het dansweekend Dans en Yoga in Schoorl, november vorig jaar. Maar het was fijn, heel erg fijn, met prachtige muziek, een prachtig versierde kapel in de prachtige natuur, de duinen van Schoorl. En de dans natuurlijk, die wild en onstuimig, zacht en ingetogen en ook gewoon swingend was. Dank je wel, Michael, Mathilda, Coby en Marian, en alle andere dansers, ik heb genoten.
Marianne Brix uit Naarden schreef op 12 januari 2016 om 12:15:
Een van mijn grootste inzichten van het afgelopen jaar is...
Dat ik mijn dans mag dansen zo als ik hem dansen wil. Dat niemand anders bepaalt hoe ik mijn dans dans. Dat niemand mijn dans voor mij danst. En als ik mijn dans dans, dat het dan om mijn heen danst zo als het dansen kan...en het is mooi.

Dankbaar voor een prachtig dansjaar Mathilda, Michael, Coby en iedereen die met Dansklooster te maken heeft.
En dankbaar aan iedereen waarmee ik mijn dans heb mogen dansen.
Monique van Dijk uit Grou schreef op 11 januari 2016 om 12:17:
Best spannend om je nieuw liefde mee te nemen naar het Nieuwjaarsfeest van Dansklooster.
De mensen waar ik me zo verbonden mee voel, mag hij dan ook ontmoeten.
Een gezonde spanning is dat hoor, maar toch.

De deur gaat open en op de mat valt de spanning al weg, een snoer van licht heet je welkom, wat ziet het er weer mooi uit!

Na de eerste warme begroetingen volgen er zoveel mooie momenten! Heel veel mooie mensen, een prachtige rijke tafel, met heerlijke gerechten, mooie gesprekken, soms alleen een blik, een hand, een omhelzing, delen van verdriet en blijdschap, het is er allemaal.

De dans, dit keer met een prachtige live band, zang en de volgende ochtend de geleide meditatie door Mathilde, met de muziek....de stilte.....

De afsluiting in de kring, hoe mooi ieder zijn ervaring mag delen met de anderen, en zo de verbondenheid te ervaren met elkaar!

De zachte aanraking van Coby tijdens de massage....

Dankbaar voor zoveel licht, liefde dank een ieder die er was, dank Mathilde Michael en Coby!
Evelyn Peters uit Haarlem schreef op 13 december 2015 om 23:25:
Ik kan het iedereen aanraden zo vlak voor het nieuwe jaar om dansend het oude jaar te verlaten en met nieuwe moed "dansend het nieuwe jaar in te kunnen gaan"!

Ik ben het weekend van zaterdag 12 dec t/m zondag 13 dec 2015 naar Samaya geweest te Werkhoven. Alles was geweldig, sereen klooster met, prettige kamers met uitkijk op de prachtige tuinen, fantastisch eten en een gezellige groep dansende zielen. De zaal waar we danste was in verlichting gebracht door de vele kaarsjes en deze sfeer is direct voelbaar. De dans muziek is precies wat je oren willen horen en het harp concert was fenomenaal.

Dit alles onder de goede begeleiding van de ontwapende Michael, de lieve zorgzame Mathilda en de helende handen van Coby. Door hun diversiteit ontgaat hun niets tot weinig en is steeds de juiste dans en/of aanraking aanwezig om zo'n weekend tot een succes te maken!!!

P.s.....kan ik mij al in laten schrijven voor Samaya voor 2016-2017 en 2018???

Liefs van Evelyn en tot de next dance
Angelieke snoeren uit Beek ubbergen schreef op 27 november 2015 om 12:51:
Ik wil jullie laten weten dat ik in Egmond aan zee en verder zoveel onvoorwaardelijk e liefde kreeg zodat ik helemaal alles en dan ook werkelijk alles kon loslaten.aan einde was ik er zoals ik in wezen ben.onvoorwaardelijke liefde,die ik mocht meemaken van Michael en Mathilda en Coby en Susanne .het is die liefde die mij blijft herinneren aan de geweldige verbinding die ik voelde en steeds opnieuw voel wanneer ik jullie ontmoet.ik blijf komen daar waar ik kan.nog steeds dankbaar dat ik jullie ontmoette en ontmoet
Wilma uit Bergen schreef op 12 november 2015 om 15:36:
Ik heb genoten in de duinen van Schoorl ,een mooie plek om te dansen met aardige mensen,Michael en Mathilda weten de juiste toon te vinden bij alle verschillende mensen. groet Wilma
Griet uit Gent (België) schreef op 12 november 2015 om 14:00:
Met mijn yoga- en dansmaatje Bianc een superweekend gehad met veel dansen en ook yoga, massage en een prachtige boswandeling!

Een weekend vol schoonheid en verbondenheid met mensen, de natuur en met mezelf.

Bedankt aan Michaël, Mathilda, Coby en Marian van Dansklooster en alle mooie mensen aanwezig!
Annelies uit Leiden schreef op 9 november 2015 om 22:14:
Loslaten was het, van gedachten over mezelf, gedachten over anderen, gewoon laten gaan en meebewegen op wat zich aandient. Uit m'n hoofd in m'n lijf, naar m'n hart en van daaruit weer naar buiten, de verbinding zoeken en vinden met de ander, het laten gebeuren zonder oordeel. Wat gaf dát een ruimte, wat borrelde er een levenskracht en vrolijkheid omhoog, wat een speelsheid, wat een vreugde! Ik wist niet dat dansen dat met je kon doen! Dat alles in zo'n sfeervolle liefdevolle veilige omgeving, gecreëerd door Mathilda, Michael, Coby en Marian, samen met m'n mede danskloostergenoten. Bijzonder was het, om me zo vrij te kunnen voelen in verbinding met de ander. Ik geniet nog dankbaar na van het Dans & Yoga weekend aan de voet van de duinen...
Sandra uit Hilversum schreef op 2 november 2015 om 23:15:
Michael, je muziek is prachtig! Ik heb genoten van het dansen in een kleurrijke locatie (Sittard) met een aangename binnentuin (onder een strakblauwe hemel en fanfare muziek vanuit de stad :)). Het eten was smaakvol, en de verbinding met meZelf, vriendinnen en anderen was een cadeau. Deze ingredienten maken dat ik een eerder gelezen tekst wil aanhalen: "Lets do what you love and do a lot of it". Ga!
Theodorus uit Maastricht schreef op 25 oktober 2015 om 16:03:
Keer op keer weten Michael, Mathilda en Coby een magische sfeer te creëren. Sowieso zijn ze vaak op zulke mooie plekken dat er weinig toegevoegd hoeft te worden. Dansklooster is toegankelijk voor iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je staat op dansgebied, of in welke gemoedstoestand je daar bent. Er is altijd een warm welkom. De uitnodiging om mee te doen, het is aan jou zelf of en in hoeverre je daar op in gaat.

Zelf heb ik al doende vele barrières, zonder überhaupt bewust te zijn dat deze er waren, mogen doorleven en doorbreken. Het is een heerlijk gevoel om jezelf als stromend, spelend, mooi, liefdevol mens te (her)ontdekken (in dans).

Met de hand op mijn hart: dankbaar!
Tjarda uit Monnickendam schreef op 23 oktober 2015 om 22:50:
Ik ken Michael, Mathilda, Coby en de rest van dit mooie team nu een aantal jaren.
Het vrije dansen is door hun in mij wakker geschud.
Een prachtig geschenk omdat ik nu eindelijk DURF te dansen en al vrijer word hierin.
Ik heb heerlijke en bijzondere avonden , weekenden en zelfs een hele week bij hun gedanst.
De workshops die ze geven laten je zo bij jezelf komen, zonder oordeel, zonder goed of fout vooral met veel liefde, vrolijkheid,gevoeligheid en sprankelijkheid.
Dit is Dansklooster waar ik van ben gaan houden en hun en het dansen zo mis als ik een tijdje niet bij ze heb kunnen dansen.
Rianne uit Veghel schreef op 23 oktober 2015 om 10:42:
Lieve mooie mensen, die ik mocht zien en ontmoeten in de prachtige boskapel in Barchem. Vrijheid, mooie verbindingen, zijn, (aan)geraakt een lach en een traan. Dit alles in een zachte bedding van liefde die we mochten ontvangen en geven. Lieve Coby, Mathilda, Michael, DANK voor het mooie weekend en jullie zijn. Dansend verder op het pad dat leven heet.

Rianne
Wilma van der Wielen uit Veghel schreef op 20 oktober 2015 om 09:27:
Dansen in de boskapel in Barchem, met mooie spiegels om me heen.
Me thuis voelen op deze plek was er meteen.
De mensen spiegelde mij,
Open, gesloten, licht, donker, angst, kracht,kwetsbaar,Speels, onbevangen,overgave blij.
Terug naar de essentie en de kern in mijn hart,
Soms overweldigend, soms verward.
Muziek, die me liet bewegen,
Ik kwam hier een hele reis in tegen.
Mezelf durven zijn, in wie ik op dat moment was,
Soms krachtig, soms bibberend stap voor stap kwam ik uit mijn jas.
Straling en kracht,
Genieten, spelen,masserend,een lach en traan wat me in overgave bracht.
Dansend voelend, de weg dansen die me levend maakte,
Het weekend kon ik ervaren wat me diep raakte.
Coby, Mathilda en Michael, door mezelf en jullie kon ik groeien,
Leerde mezelf zien en was er soms mee aan het stoeien.
Door het vertrouwen in mezelf en jullie kon ik zijn vanuit veiligheid.
DANKJELWEL, dit wilde ik even kwijt.

In leven, licht en liefde
Namasté
Wilma
Het hele weekend kon ik dit beleven, wat me diep raakte.
Monique Hofland uit Steenwijk schreef op 1 oktober 2015 om 18:38:
Als je een magische plek zoekt waar je geraakt wordt en misschien zelfs wel een stukje heling mag vinden, zou je jezelf eens de ervaring van het dansklooster kunnen gunnen. Ik vond het heel bijzonder . . .
aike uit vianen schreef op 29 september 2015 om 08:46:
een weekend 'dansklooster' is verbinding... verbinding met jezelf, wat daar leeft en zich wil uiten; verbinding met wie en wat er om je heen is en hoe je jezelf daarmee verhoudt. verbinding met de plek waar je je bevindt: tussen hemel en aarde en daar ZIJN...