Het Dansklooster Nieuwjaar Dansfeest

We vieren het nieuwe jaar op 12 en 13  januari. Een feest in de onmiskenbare Dansklooster stijl, maar toch net een beetje anders dan de sfeer in de retraite-weekenden. Dat komt omdat de groep wat groter is en de tijdspanne wat korter, tja het is tenslotte een feest! Natuurlijk is Lijfmuziek ook weer te gast voor een heerlijke dansavond op de zaterdag.

Een heerlijk Ecstatic Dance met Lijfmuziek !!

We beginnen op zaterdag vanaf 18.00 met een Potluck Diner*  De dansavond starten we me een korte warming-up. Daarna dansen we met Lijfmuziek de Ecstatic Dance! Laat op de avond hebben we een mooi verlaat nieuwjaarsritueel. Wie wil danst nog even lekker door, nestelt zich rond de openhaard zoekt de nachtrust op of waagt zich aan een nachtelijk potje weerwolven bij kaarslicht…

De volgende ochtend is er een geleide meditatie met de muziek van Klankschalen. Na het ontbijt kunnen we het natuurlijk niet laten om nog een tijdje lekker te dansen. Dans wisselen we af met uitnodigende rituelen. die het jaar dat voor je ligt, kleur geven.

* Een Potluck Dinner houdt in dat we op goed geluk gaan kijken wat er op tafel komt als iedereen iets meebrengt. We vragen je een hapje mee te brengen, iets dat jij zelf lekker vind (voor +/- 4p.)  en zo ontstaat er een verrassend buffet! Wij zorgen als basis voor een lekkere soep. Ieder jaar is gebleken dat de Potluck voor zoveel lekkers zorgde, dat we er de volgende dag nog een lunch uit wisten te toveren voor wie wilde…

Praktische informatie

  • De kosten voor deze 2 dagen zijn 115,- per persoon. Verblijf in een fijne accommodatie, lijfmuziek & dansklooster-sessies, lekker eten & drinken.
  • Alles vindt plaats in Havelte (dichtbij Steenwijk). Op de site www.meeuwenveen.nl kan je alles lezen over de accommodatie, wij verblijven in gebouw 2.
  • Je slaapt op een tweepersoonskamer en misschien op een driepersoonskamer. Het is exclusief bedlinnen, dit is te huur maar je mag ook eigen beddengoed meebrengen.
zaterdag 12 januari
17.00   Je bent welkom om je te installeren
18.00   We starten met een Potluck* Dinner
20.00   Dans-warming-up
20.30   Open dansvloer met Lijfmuziek
22.30   Gelukkig Nieuwjaar Ritueel…

zondag 13 januari
09.00   Geleide meditatie met Klankschalen
09.30   Ontbijt
11.00   Nieuwjaars Dans
13.00  Tijd om afscheid te nemen

Ja ik vier het mee!

Dat vinden we heel erg leuk!

Er zijn nog 4 plekjes

Vul het deelname formulier in.
Heb je vragen over het Nieuwjaar Dansfeest?
Mail ons dan of bel op: Coby 06-10484372
Bekijk voor deelname ook de algemene voorwaarden.

Ook dit jaar weer…

Ga je mee naar ons nieuwjaarsdansfeest dan wordt de helft van je deelname bedrag omgezet in een cadeaubon die je kunt gebruiken in 2019 voor een retraite. Dit is een waardebon van 57,50.