fbpx

Het Dansklooster Nieuwjaar Dansfeest

We vieren het nieuwe jaar op 11 en 12  januari 2020. Een feest in de onmiskenbare Dansklooster stijl, maar toch net een beetje anders dan de sfeer in de retraite-weekenden. Dat komt omdat de groep wat groter is en de tijdspanne wat korter, tja het is tenslotte een feest! Natuurlijk zorgen we voor live muziek zodat we een heerlijke dansavond op de zaterdag hebben.

Dit feest is enerzijds een soort ‘reünie’ voor dansers uit onze retraites en ecstatics die elkaar op dit feest lekker weerzien. Anderzijds is het een leuke laagdrempelige kennismaking met Dansklooster. Ja dat kan allebei tegelijk ;) 

Cadans van het Nieuwjaar Dansfeest

We beginnen op zaterdag vanaf 18.00 met een Potluck Diner*  De dansavond starten we me een korte warming-up. Daarna dansen we lekker vrij en in verbinding, ondersteund door afwisselend live muziek en perfect gekozen nummers door onze huis-DJ’s! Laat op de avond hebben we een mooi verlaat nieuwjaarsritueel. Wie wil nestelt zich rond de openhaard, zoekt de nachtrust op of waagt zich aan een nachtelijk potje weerwolven bij kaarslicht…

De volgende ochtend is er een geleide meditatie met de muziek van Klankschalen. Na het ontbijt kunnen we het natuurlijk niet laten om nog een tijdje lekker te dansen. Dans wisselen we af met uitnodigende rituelen. die het jaar dat voor je ligt, kleur geven.

* Een Potluck Dinner houdt in dat we op goed geluk gaan kijken wat er op tafel komt als iedereen iets meebrengt. We vragen je een hapje mee te brengen, iets dat jij zelf lekker vind (voor +/- 4p.)  en zo ontstaat er een verrassend buffet! Wij zorgen als basis voor een lekkere soep. Ieder jaar is gebleken dat de Potluck voor zoveel lekkers zorgde, dat we er de volgende dag nog een lunch uit wisten te toveren voor wie wilde…

Praktische informatie

  • De kosten voor deze 2 dagen zijn 115,- per persoon. Verblijf in een fijne accommodatie, live muziek & dansklooster-sessies, lekker eten & drinken.
  • Alles vindt plaats in Havelte (dichtbij Steenwijk). Op de site www.meeuwenveen.nl kan je alles lezen over de accommodatie, wij verblijven in gebouw 2.
  • Je slaapt op een tweepersoonskamer en misschien op een driepersoonskamer. Het is exclusief bedlinnen, dit is te huur maar je mag ook eigen beddengoed meebrengen.

zaterdag 11 januari
17.00   Je bent welkom om je te installeren
18.00   We starten met een Potluck* Dinner
20.00   Dans-warming-up
20.30   Open dansvloer
22.30   Gelukkig Nieuwjaar Ritueel…

zondag 12 januari
09.00   Geleide meditatie met Klankschalen
09.30   Ontbijt
11.00   Nieuwjaars Dans
13.00  Tijd om afscheid te nemen

Ja ik vier het mee!

Dat vinden we heel erg leuk!

Vul het deelname formulier in.
Heb je vragen over het Nieuwjaar Dansfeest?
Mail ons dan of bel op: Coby 06-10484372
Bekijk voor deelname ook de algemene voorwaarden.