fbpx

Dans en Mijmer

Aan het einde van het jaar, is Dansklooster het liefste in het fijne Samaya (Werkhoven). Twee heerlijke dagen waar je danst in 1 van de mooiste meditatiezalen van het land, waar jij jouw beweging mag laten zijn,  waar de lichte vloer je lijkt op te tillen en de ramen je een zee van uitzicht geven. Wij weten geen fijnere plek om het jaar dansend en mediterend af te sluiten. Je bent van harte welkom.

Over het programma

Onze retraites kenmerken zich door de balans tussen dans en bezinning. Tijdens het Dansen nodigen we je echt uit om in je lijf te landen, lekker te bewegen en weg te dromen op de muziek. Tijdens de ceremonie, het jaarwiel dansen nodigen we je uit om, soms dansend, soms zittend, stil te staan met wat leeft. Hierdoor ontstaat een fijn programma waarin rust en beweging zich afwisselen Dans en Klooster in beweging.

Lees hier meer over wat we aanbieden  en wat Dansklooster is.

Praktische informatie

Er wordt in Samaya ontzettend goed voor ons gezorgd. De keuken kookt altijd biologisch en vegetarisch en zo lekker… je moet je inhouden om je bord niet af te likken ;) Het tarief is naast alle begeleiding, maaltijden en verblijf ook inclusief bedlinnen, handdoeken, onbeperkt koffie, kruidenthee en koekjes.

Overnachten

*De gedeelde 2p. kamers lenen zich perfect voor mensen die elkaar niet kennen… dat komt omdat de kamers uit 2 delen met een volledige tussenmuur bestaan. Hierdoor heb je een eigen slaapkamer en het sanitair deel je samen. (stel hier gerust je vragen over om een duidelijk beeld te krijgen)

Mocht je een kamer met eigen sanitair wensen dan geldt daar vanuit Samaya een toeslag voor van € 40,00

Heb je vragen? Mail ons dan op dansklooster@live.nl of bel op: 06-10484372 Bekijk voor deelname ook de algemene voorwaarden.

Jouw jaar... bedansen

Tussen de hectiek van Sinterklaas en Kerst in, bieden we je een oase van rust… Ruimte om jouw jaar te voelen, te overzien, te bedansen.  Een mooi moment om bewegend tot stilstand te komen. We laten je natuurlijk vrij in hoe je daarmee omgaat, welke intensiteit je daaraan geeft. Misschien ben jij wel helemaal geen mijmeraar en is dit het moment voor jou om juist vooruit te kijken, een nieuw jaar dat aan je voeten ligt. Of ben jij iemand die leeft in het nu… en is ieder moment een afronding en een nieuwe begin.

Dit is het programma

Zaterdag 11 december 2021
10.30 Binnenwandelen, kennismaken koffie & thee…
11.00 Dans je flow
14.00 Lunch & bezinningstijd
16.00  Dans & Ceremonie
18.00 Diner
20.30 Kristallen klankschalen meditatie

Zondag 12 december 2021

09.00 Ontbijt
10.30 Dans & Expressie
13.00 Lunch
14.30 Labyrint-Meditatie
16.00 Tijd om elkaar los te laten…