fbpx

Samenwerkingspartners van Dansklooster

Een passie van dansklooster is samenwerking met inspirerende mensen.
Dit zijn de mooie mensen met wie we in 2020 samenwerken in de programma’s van Dansklooster.

De Zangstudio
Door Emily van Orsouw
De Dans & Zing Zomerretraite creƫren we samen met Emily. Zij heeft een eigen zangschool in Houten en ze heeft een heuse girlband met de naam: Vuurvlinder, die al eens heeft opgetreden tijdens de weekendretraite.
Ook draagt zij haar swingende steentje bij aan de Ouder & Kind Zomerweek, lekker rond het kampvuur met haar gitaar erbij…

Seaside Soundcircle
O.l.v. Annemarieke Kok
Deze cirkel van mantra-minnende-mensen is hartverwarmend. Tijdens de Dans & Mantra retraite werken we intensief samen. Zelf komen ze maandelijks in Schoorl bij elkaar voor een mantracirkel, je bent hier welkom!

Aparla Femme
Door Moira van Damme
Moira maakt regelmatig foto’s voor Dansklooster & Ecstatic Dance terwijl ze ook heerlijk meedanst. Ze is ook onderdeel van ons begeleidend team in de dans.

Naast Dansklooster...

 

Durf te Stromen
Door Mathilda

Mathilda werkt als freelance trainer met name in het werkveld van de zorg. Dat komt omdat ze daar vroeger zelf in heeft gewerkt. De trainingen waar ze voor wordt ingezet zijn divers, van omgaan met mensen met dementie tot teamsamenwerking, van methodisch werken tot dagbesteding. Ze heeft de JJ-trainersacademie gedaan en is daarmee gediplomeerd Trainer & Coach. Vraag haar gerust ook voor individuele coachingstrajecten, dat doet ze goed ;)

Daarnaast maakt Mathilda WordPress-Websites voor kleine ondernemers. Haar stijl van werken is dat je leert hoe het systeem werkt zodat je na de lancering van je eigen website, deze zelf kan blijven onderhouden. Natuurlijk blijft Mathilda op de zijlijn beschikbaar voor hulp. Typerend aan Mathilda’s manier van werken is dat ze goed begrijpt wat aantrekkelijk is qua stijl en vormgeving, maar ook gevoel heeft voor functionaliteit, wanneer is iets teveel of te weinig, daarin is ze eerlijk. En niet onbelangrijk… het tarief valt erg mee!