fbpx

Samenwerkingspartners van Dansklooster

Een passie van dansklooster is samenwerking met inspirerende mensen.
Dit zijn de mooie mensen met wie we in 2019 samenwerken in de programma’s van Dansklooster.

De Zangstudio
Door Emily van Orsouw
De Dans & Zing Zomerretraite creëren we samen met Emily. Zij heeft een eigen zangschool in Houten en ze heeft een heuse girlband met de naam: Vuurvlinder, die al eens heeft opgetreden tijdens de weekendretraite.
Ook draagt zij haar swingende steentje bij aan de Ouder & Kind Zomerweek, lekker rond het kampvuur met haar gitaar erbij…

Bij Christi
Door Christi 
Tijdens de 3 zomerretraites in Heel & Al biedt ze individuele massages en healings op basis van diverse methodes. We kennen Christi omdat ze regelmatig in het engelenteam van Ecstatic Dance Alkmaar stapt.

Seaside Soundcircle
O.l.v. Annemarieke Kok
Deze cirkel van mantra-minnende-mensen is hartverwarmend. Tijdens de Dans & Mantra retraite werken we intensief samen. Zelf komen ze maandelijks in Schoorl bij elkaar voor een mantracirkel, je bent hier welkom!

Koningsmaal
Judith Koning
Koken en eten met aandacht. Judith kookt tijdens de zomerretraites in Heel & Al voor de dansers. Dit doet ze nu al voor het derde jaar en daar zijn we heel blij mee.

Lijfmuziek
Door Ed Spil, Mirre Maaike e.a.
Lijfmuziek is een initiatief waar dansers en muzikanten elkaar ontmoeten.
Klank en beweging vloeien speels samen op een golf van meditatieve en extatische ritmes.

Naast Dansklooster...

 

Leef in Verbinding
Door Mathilda

Mathilda werkt als freelance trainer met name in het werkveld van de zorg. Dat komt omdat ze daar vroeger zelf in heeft gewerkt. De trainingen waar ze voor wordt ingezet zijn divers, van omgaan met mensen met dementie tot teamsamenwerking, van methodisch werken tot dagbesteding. Ze heeft de JJ-trainersacademie gedaan en is daarmee gediplomeerd Trainer & Coach. Vraag haar gerust ook voor individuele coachingstrajecten, dat doet ze goed ;)

Daarnaast maakt Mathilda WordPress-Websites voor kleine ondernemers. Haar stijl van werken is dat je leert hoe het systeem werkt zodat je na de lancering van je eigen website, deze zelf kan blijven onderhouden. Natuurlijk blijft Mathilda op de zijlijn beschikbaar voor hulp. Typerend aan Mathilda’s manier van werken is dat ze goed begrijpt wat aantrekkelijk is qua stijl en vormgeving, maar ook gevoel heeft voor functionaliteit, wanneer is iets teveel of te weinig, daarin is ze eerlijk. En niet onbelangrijk… het tarief valt erg mee!