Samenwerkingspartners van Dansklooster

Een passie van dansklooster is samenwerking met inspirerende mensen.
Dit zijn de mooie mensen met wie we in 2018 samenwerken in de programma’s van Dansklooster.

De Zangstudio
Door Emily van Orsouw
De Dans & Zing Zomerretraite creëren we samen met Emily. Zij heeft een eigen zangschool in Houten en ze heeft een heuse girlband met de naam: Vuurvlinder, die al eens heeft opgetreden tijdens de weekendretraite.
Ook draagt zij haar swingende steentje bij aan de Ouder & Kind Zomerweek, lekker rond het kampvuur met haar gitaar erbij…

Voice & Kora
Door Dymphi Peeters
In de Dans & Stemexpressie zomerretraite werken we samen met Dymphi. Zij is stemkunstenares, ze begeleidt zichzelf op de Afrikaanse Kora en creëert medicijn muziek. Ze heeft een eigen Ecstatic Live Band onder de naam Dragonfly en ze maakt onderdeel uit van het internationale Mehmet Polat Trio.

Lijfmuziek
Door Ed Spil, Mirre Maaike e.a.
Lijfmuziek is een initiatief waar dansers en muzikanten elkaar ontmoeten.
Klank en beweging vloeien speels samen op een golf van meditatieve en extatische ritmes.

Koningsmaal`
Judith Koning
Koken en eten met aandacht. Judith kookt tijdens de zomerretraites in Heel & Al voor de dansers. Twee jaar geleden deed ze dat ook en dat was dus zeker voor herhaling vatbaar!

Naafs Natuurlijk
Door David Naafs
David verbouwd zijn eigen groenten en verkoopt deze in z’n eigen regio (dat is balen als je niet in Groningen woont…) In het laagseizoen komt hij met zijn eigen groenten voor je koken! Daar hebben we van genieten we van tijdens de retraites in Dopersduin (Schoorl)

De Gouden Radijs
Door Marit Biemans
Vorig jaar werkten we voor het eerst samen met Marit. Zij is een bijzondere kok want zij maakt kunstwerken van de maaltijden, ze maakt mandala-taarten. Dit jaar opende zij het dansjaar door tijdens de Nieuwjaarsdans voor ons te zorgen. We hopen nog vaak van haar te genieten.

Naast Dansklooster...

 

Leef in Verbinding
Door Mathilda

Mathilda werkt als freelance trainer met name in het werkveld van de zorg. Dat komt omdat ze daar vroeger zelf in heeft gewerkt. De trainingen waar ze voor wordt ingezet zijn divers, van omgaan met mensen met dementie tot teamsamenwerking, van methodisch werken tot dagbesteding. Ze heeft de JJ-trainersacademie gedaan en is daarmee gediplomeerd Trainer & Coach. Vraag haar gerust ook voor individuele coachingstrajecten, dat doet ze goed ;)

Daarnaast maakt Mathilda WordPress-Websites voor kleine ondernemers. Haar stijl van werken is dat je leert hoe het systeem werkt zodat je na de lancering van je eigen website, deze zelf kan blijven onderhouden. Natuurlijk blijft Mathilda op de zijlijn beschikbaar voor hulp. Typerend aan Mathilda’s manier van werken is dat ze goed begrijpt wat aantrekkelijk is qua stijl en vormgeving, maar ook gevoel heeft voor functionaliteit, wanneer is iets teveel of te weinig, daarin is ze eerlijk. En niet onbelangrijk… het tarief valt erg mee!