Samenwerkingspartners van Dansklooster

Een passie van dansklooster is samenwerking met inspirerende mensen.
Dit zijn de mooie mensen met wie we in 2017 samenwerken in de programma’s van Dansklooster en/of andersom, dat Dansklooster een bijdrage levert in hun programma’s.

Lijfmuziek
Door Ed Spil, Mirre Maaike e.a.
Lijfmuziek is een initiatief waar dansers en muzikanten elkaar ontmoeten.
Klank en beweging vloeien speels samen op een golf van meditatieve en extatische ritmes.

De Zangstudio
Door Emily van Orsouw
De Dans & Zing Zomerretraite creëren we samen met Emily. Zij heeft een eigen zangschool in Houten.
Ook draagt zij haar swingende steentje bij aan de Ouder & Kind Zomerweek, lekker rond het kampvuur met haar gitaar erbij…

De Verbindingswinkel
Door Bea Kalter
Bea geeft Mindful Yoga op een ontwapenende manier, wij zijn er helemaal fan van. Want samen hard moeten lachen om duo-yoga-oefeningen dat vinden wij verrassend! Ze geeft ‘s ochtends yoga tijdens de Dans & Relax zomerretraite.

Stembevrijding
Door Chantal Goossens
Leven wat in je zingt – Zingen wat in je leeft. Chantal is een professional in stembevrijding en houdt enorm van dansen, daar zijn we blij mee want daardoor is de verbinding gemaakt. Chantal begeleidt workshops tijdens de 3e Zomerretraite van Dansklooster.

In beweging zijn
Door Angela Vriend 
Angela is een psychomotorisch therapeut, dansdocent en Rots & Water trainer. Ze werk met die allerlei verschillende uitdagingen hebben in het leven. Angela is een vast teamlid tijdens onze Ecstatic Dance avonden in Alkmaar. Tijdens de 1e Ouder & Kind week stapt Angela in het kinderteam.

Ik geloof in Liefde
Door Yvonne & Gert 
Ik geloof in Liefde is een stichting waar we nog veel van gaan horen! Vol passie en vastberadenheid gaan ze ervoor om liefde je leidraad te laten zijn in je doen en laten. Tijdens de 1e Ouder & Kind week stappen Yvonne & Gert in het kinderteam.

De Kleine Weg
Door Yvonne Desiree Fransen
Yvonne geeft kunstzinnige coaching sessies, rots en water trainingen en workshops aan (vluchteling) kinderen en jongeren. Ze begeleidt professioneel kinderen en jongeren een (klein) stuk op hun levenspad. Tijdens de 2e Ouder & Kind week stapt ze in het kinderteam.

Droomatelier
Door Ester Muller de Almeida
Ester richt zich op kinderen en de combinatie Ouder & Kind. Ze geeft o.a. Kunstzinnig Dynamische Coaching. Tijdens de 2e Ouder & Kind week stapt ze in het kinderteam.

Retteketet
Door Mascha Chang
Improvisatietheater met kinderen! Dat is een feest. Mascha is zelf een ervaren impro-speler en heeft zich gespecialiseerd in het spel met en voor kinderen. Tijdens de 2e Ouder & Kind week stapt ze in het kinderteam.

Join Joni
Door Joni Nelis
Joni zegt zelf: ” Ik ben natuurvoedingskokkin. Genieten van lekker eten van pure en verse ingrediënten. Dat is waar ik blij van word en dus hoe ik ook kook voor jou. Joni komt bij ons in de eerste retraite koken.

De Gouden Radijs
Door Marit Biemans
Dit jaar werken we tijdens alle zomerretraites en Ouder&Kind weken met heerlijke cateraars. Marit is daarin heel bijzonder vinden wij, want zij maakt kunstwerken van de maaltijden, ze maakt mandala-taarten. Tijdens de 1e Ouder & Kind week!

De Scharrelhof
Door Annet & Ron
Annet & Ron runnen een mooie eigen groepsaccomodatie in Winterswijk. Tijdens de 3e zomerretraite op de Vlierhof komen ze samen lekker voor onze groep koken. Daar kijken we naar uit!

Naafs Natuurlijk
Door David Naafs
David verbouwd zijn eigen groenten en verkoopt deze in z’n eigen regio (dat is balen als je niet in Groningen woont…) In het laagseizoen komt hij met zijn eigen groenten voor je koken! Daar hebben we van genoten tijdens de mei-retraite.

Naast Dansklooster...

.

Beleef in Aandacht
Door Coby

Coby heeft een massage-praktijk aan huis. Ze is o.a. gespecialiseerd in zwangerschaps- & babymassage. Bewust heet haar praktijk Beleef in Aandacht, want dat staat centraal, de aandachtsvolle aanraking en de helende impact daarvan. Coby neemt haar massage-praktijk altijd mee op reis met de Dansklooster retraites en daar zijn onze dansers erg blij mee.
Coby heeft een grote liefde voor activiteiten met kinderen en voor ouders met hun kinderen. Zo geeft / gaf ze o.a. Rots & Water trainingen en Contactdans voor kinderen (en hun ouders)

 

Leef in Verbinding
Door Mathilda

Mathilda werkt als freelance trainer met name in het werkveld van de zorg. Dat komt omdat ze daar vroeger zelf in heeft gewerkt. De trainingen waar ze voor wordt ingezet zijn divers, van omgaan met mensen met dementie tot teamsamenwerking, van methodisch werken tot dagbesteding. Ze heeft de JJ-trainersacademie gedaan en is daarmee gediplomeerd Trainer & Coach. Vraag haar gerust ook voor individuele coachingstrajecten, dat doet ze goed ;)

Daarnaast maakt Mathilda WordPress-Websites voor kleine ondernemers. Haar stijl van werken is dat je leert hoe het systeem werkt zodat je na de lancering van je eigen website, deze zelf kan blijven onderhouden. Natuurlijk blijft Mathilda op de zijlijn beschikbaar voor hulp. Typerend aan Mathilda’s manier van werken is dat ze goed begrijpt wat aantrekkelijk is qua stijl en vormgeving, maar ook gevoel heeft voor functionaliteit, wanneer is iets teveel of te weinig, daarin is ze eerlijk. En niet onbelangrijk… het tarief valt erg mee!

X