fbpx

Michael, Coby & Mathilda

Michael, Coby & Mathilda geven sinds 2011 Dansklooster vorm. Dansklooster heeft een uitgebreid netwerk van professionals op het vlak van dans, intuïtieve muziek, yoga en meditatie. Ontdek op deze pagina meer over ons vaste team en ontdek het netwerk van professionals rondom ons.

Michael (1976)

Michael Verheijen is de grondlegger van Dansklooster. Van zijn 10e tot zijn 18e groeide hij op in de wereld van klassiek en modern ballet. Eerst in Amsterdam bij de Nationale Balletacademie en later in Den Haag op het conservatorium. Tussen zijn 20e en 30e stond het dansen op een laag pitje, totdat de 5 Ritmes op zijn pad kwam. Hij ontdekte hoe dans zich vervlocht met gevoel en vrijheid in plaats van de regels en het presteren van vroeger. Dans begon weer een centrale plek in te nemen in zijn leven.

Coby (1977)

Coby  houdt van bewegen, speelsheid, onderzoeken en de kracht van subtiliteit. Ze danst graag verschillende dansvormen waarin vooral de vrije dans voor haar centraal staat waar ze de bewegingen graag onderzoekt. Coby over haar achtergrond: Dans en massage brengen mij energie in het leven. Ik blijf voortdurend op zoek naar de diepgang in de dans en verbaas mij elke keer weer over de kracht van muziek, klank, stilte  en meditatievormen.

Mathilda (1977)

Mathilda van Ameijde vond het van kinds af aan heerlijk om op het podium te staan, om theater te spelen. Ze koos voor de opleiding Dramatherapie omdat ze de verbinding tussen creativiteit en persoonlijke ondersteuning wilde maken. Later switchte ze naar Training & Coaching omdat die dynamiek haar beter ligt dan de wereld van therapie. Duidelijk dus dat Mathilda het type is dat graag verbinding tussen mensen creëert, speels kan zijn maar ook allert is op wat de ander nodig heeft.