fbpx

Michael, Coby & Mathilda

Michael, Coby & Mathilda geven sinds 2011 Dansklooster vorm. Dansklooster heeft een uitgebreid netwerk van professionals op het vlak van dans, intuïtieve muziek, yoga en meditatie. Ontdek op deze pagina meer over ons vaste team en ontdek het netwerk van professionals rondom ons.

Michael (1976)

Michael Verheijen is de grondlegger van Dansklooster. Van zijn 10e tot zijn 18e groeide hij op in de wereld van klassiek en modern ballet. Eerst in Amsterdam bij de Nationale Balletacademie en later in Den Haag op het conservatorium. Tussen zijn 20e en 30e stond het dansen op een laag pitje, totdat de 5 Ritmes op zijn pad kwam. Hij ontdekte hoe dans zich vervlocht met gevoel en vrijheid in plaats van de regels en het presteren van vroeger. Dans begon weer een centrale plek in te nemen in zijn leven.

Coby (1977)

Diversiteit, creativiteit, subtiliteit, speelsheid, onderzoekend en passie zijn woorden die bij mij passen.
“Ik wil graag met heel mijn Aandacht voor jou en voor de groep zijn”.

Ik ervaar magie en verbondenheid tijdens de dans. Ik zeg Yes! als onze gasten ontdekken hoe vrijheid in de dans voelt. Hoe ze speels, liefdevol, kwetsbaar en krachtig kunnen zijn. De combinatie van hoe wij een zaal inrichten, hoe wij de muziek uitzoeken zorgt voor een magische beleving, het lijkt wel alsof we in een sprookje stappen.

Mathilda (1977)

Mathilda van Ameijde vond het van kinds af aan heerlijk om op het podium te staan, om theater te spelen. Ze koos voor de opleiding Dramatherapie omdat ze de verbinding tussen creativiteit en persoonlijke ondersteuning wilde maken. Later switchte ze naar Training & Coaching omdat die dynamiek haar beter ligt dan de wereld van therapie. Duidelijk dus dat Mathilda het type is dat graag verbinding tussen mensen creëert, speels kan zijn maar ook allert is op wat de ander nodig heeft.