fbpx

Mathilda

Mathilda van Ameijde vond het van kinds af aan heerlijk om op het podium te staan, om theater te spelen. Ze koos voor de opleiding Dramatherapie omdat ze de verbinding tussen creativiteit en persoonlijke begeleiding wilde maken. Later switchte ze naar Training & Coaching omdat die dynamiek haar beter ligt dan de wereld van therapie. Duidelijk dus dat Mathilda het type is dat graag verbinding tussen mensen creëert, speels kan zijn maar ook allert is op wat de ander nodig heeft.

Dit schrijft ze zelf over haar rol binnen Dansklooster:
Dansklooster tot bloei brengen is een fantastische reis geweest. Meer en meer ontpopte ik me tot een warme basis voor de deelnemers, vaak noemden zij me de moeder. Meer en meer voelde ik dat dit klopte want in iedere retraite voelde ik direct een warme liefde voor de deelnemers. Samen dansen zorgt voor een explosie aan liefde! Het raakt me altijd enorm als ik zie wat een transformatie er ontstaat als mensen zich door de dans durven te openen naar elkaar en naar zichzelf.

Ook op technisch vlak heeft Dansklooster me veel gebracht. De kunst van het website’s maken, nieuwsbrieven opzetten, boekhouden….
De wens die nu bij mij groeit is om in sommige retraites de kok te worden, om de deelnemers lichamelijk te voeden. Tijdens de Dans & Natuurdagen in Stoutenburg nam ik deze rol al op me en misschien ga ik ‘m uitbouwen.

Michael & Mathilda zijn al geliefden vanaf hun studententijd, sinds april 2017 zijn ze de gelukkige ouders van een dochter. Door deze verandering is Mathilda voorlopig niet aanwezig in de dans. Ze is op de achtergrond betrokken en regelt zaken als; de website, de nieuwsbrief, locatie-contacten en financiën.

Naast Dansklooster heeft Mathilda haar eigen bedrijf : Leef in Verbinding. Hier maakt ze website’s voor mensen die graag een warme & effectieve site willen. En ze werkt als freelance trainer & coach in de ouderenzorg.