fbpx

Diep in de Winter

Finca Vrij

Dans
*
Aandacht
*
Stilte

 

 

15- 17 januari

Voor jou, het begin van 2021 

Samen met ons op deze plek

3 dagen de tijd om tot rust te komen

Wat je kunt verwachten…

Wij laten ons inspireren door het jaarwiel, bewust en onbewust. De golf van de 4 seizoenen, de 4 windrichtingen, de 4 elementen. De winter vinden we in het Noorden in het wiel en onze retraite valt tussen Yule en Imbolic in.  In deze tijd is het de tijd voor jou om te rusten en te dromen. Om puur de stilte in jezelf te vinden. De tijd voor jou om op adem te komen.

3- daagse Winter-Retraite
Een volledig verzorgde retraite.

Wij staan vanaf 17:00 voor je klaar,  je mag natuurlijk  eerder aankomen om te wandelen in het gebied. Maar! vanaf 17:00 gaat de deur voor je open.  Je vertrek zondag na de lunch. Wanneer je  na de lunch nog wil wandelen kun je je auto natuurlijk nog even laten staan.

 

Jouw weekend
Verblijf o.b.v. vol pension in Finca Vrij : € 199,
Programma door Dansklooster :€ 190,00
De tarieven zijn incl. 21% btw excl. reserveringskosten en worden als 1 bedrag betaald op het moment van ticket-reservering

Algemene voorwaarden

Dansen, ceremonie en rust…

Ervaringen van…

Lisette uit Groningen
Heerlijk gedanst en in stilte geweest. Fijne afwisseling tussen dans, meditatieve oefeningen/ontspanning en vrije tijd. De bedding die Coby & Michael  geven voelt heel liefdevol en stevig. En hoe ze de retraite vormgeven is zorgvuldig over gevoeld wat klopt voor hen en nagedacht. Hierdoor ook kloppend voor mij. Het eten was heerlijk. Ben erg lovend over Het Dansklooster. Kom graag weer!
Jozé uit Boekel
Op 5 november j.l voor het eerst naar dansklooster geweest.Ik wilde, voelde dat ik letterlijk en figuurlijk weer in beweging moest komen en dat is daar zeker gelukt.
Woorden schieten tekort om mijn ervaring, mijn gevoel te delen.
Daarom alleen maar een heel hartelijk dank je wel vanuit het diepst van mijn hart voor deze dag/ervaring.
Ik kom vast en zeker nog eens terug.
Erika uit Haarlem
Prachtige stilte dagen met heel mooie mensen in een ondersteunende omgeving die naast de aandacht en professionele begeleiding een geweldige toevoeging heeft!
AHO

Hoe de locatie eruit ziet…

We hebben voor deze retraite gekozen voor de jonge locatie Finca Vrij. Het is een nieuw retraite centrum in Zeeland, op Schouwen Duiveland op een paar minuten afstand van zee. De look & feel van locatie en het landgoed eromheen zijn ruimtelijk en voelen vrij. Wij zorgen voor heerlijke dansmuzieklijsten, verstillende mediaties, aandacht voor contact, lekker eten… kortom… hier wil je zijn en je bent welkom.

vertraag

Lees meer

over ons, de dans & cacao…

Aandacht voor jou…

 

Een paar jaar geleden kwam Eveline op ons pad. De wens was er al heel snel om samen te werken… En dit weekend is het zover! Eveline komt voetreflexmassages geven. Lees op haar website meer over haar

Het programma (o.v.b.)

Vrijdag 

17.00   Aankomen & je plekje vinden
18.00   Samen eten
19.30   Welkom & de eerste dans

Zaterdag 
08.00   Ontbijt tot 9:00
10.00   Dans & Verbinding
12.30   Lunch & Bezinningstijd
15:30   Zaal open
15.45   Ceremonie & Dans (neem een kopje mee)
18:00   Samen eten
20.00   Soundbath & hartlabyrint

 

Zondag 
08:00  Ochtendmeditatie
08.30   Ontbijt
10.00   Dans
13.00   Lunch
Na de lunch ben je vrij om te vertrekken

Heb je een vraag?